Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su srbi samo oni mogu ibijat djecu ,sjetimo se Bikavca Visegrada sve ce vam bit jasno preko 80 djece i zena zapalili srbski zlotvori to ni alkaida neradi cetnici su gori od terorista alkaide.
Afroamericanci, a svi Bosanci!
Ko kad je dozvoljeno oruzje nosati.
A ima li ih među poćiniteljima
Lagani prijedlog za novinare....odete na lokalnu news web stranicu i u naslovu procitate u kojem djelu grada se desio incident , kada to procitate saznate ko zivi u tom djelu grada i ujedno saznate da nema bjelog covjeka medju povrjedjenima a kamoli Bosanca....
BiH drzavljani vide park u Chikagu samo na televiziji
Hajde hvala Bogu neka naših nema, a naviklo smo na ovakve slučajeve kod njih ://
Medju povrijedjenim u Cikagu nema ni drzavljana San Marina, Lihtenstajna, Andore i Monaka.
Ni Singapura...