Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje u Evropi nema vece medijske slobode kao u BiH. Novinari mogu da pisu sto zele, da izmisljaju, spinuju, da se ulizuju itd bez ikakvih odgovornosti. Ppgledajte TV Nenada Adzifejzovica! Taj morbidni novinar vec dvije decenije pljuje, vrijedja, gibeti, spinuje, uporno dovodi negatore genocida na TV da negiraju genocid, dovodi kriminalce dajuci im priliku da se brane, ratne zlocince da mogu nesto da kazu itd !!!
CIN je jedna od rijetkih oaza istraživačkog novinarstva, vi ostali ste uglavnom uredski copy-paste i novinari žutila.
Sta vas briga dragi Klixe, vi svakako niste novinari
Zasto ne nabrojite pa kazete zanatlija upitni seednjoskolac s laznom diplomom DIFa pa onda svi iz RSa
Istina je negdje izmedju, isto kao sto neki politicari guse slobodu govora, imas novinare koji koriste slobodu govora za ucjenu i blacenje ostvarili licne ciljeve za sebe ili poslodavca, eto ti Avaz i Oslobodjenje cisti primjeri toga.
Pogledajte Denzel Washingtona kad govori novinarima Danas ne čitaš novine nisi informiran a ako čitaš onda si pogrešno informiran. U moru informacija kao Danas vam je bitno samo biti prvi u vijestima samo radi klikova a to što ćete lažno nešto predstavljati to vam nije bitno,sutra je kasno za pravdanje kad je laž prošla kroz ljude, istina vam je na zadnjem mjestu a brzina na prvom Dnovinari treba vas tužiti za praonu mozgova.
Trećeg maja agresor je počeo sa progonom, ubistvima, zarobljavanjem, silovanjem i iseljavanjem bošnjaka i hrvata iz Doboja. O tome ni riječi? Zato ogroman tekst o unuku jednog od zlikovca koji je možda i vršio ovaj progon u Doboju. Boli me k.... za Srbiju, i njihove bolesne umove.
tako je cijelom narodu BiH!!!!!? Jedina vlada KS u historiji koja je izgleda uspjela izvesti sve kategorije ma proteste!!! Pa čak i mlade KS koje niko nikad nije izveo na ulice !!!
Ne znamo, recite nam.
Nažalost, slika zagrljenih Dodika i Hadžifejzovića uglavnom je slika novinarstva u BiH. Doduše, ni Pećanin na kraju nije ništa bolji. Patuljka iz Gusinja da i ne spominjemo. A, ova boranija što mora da radi za njih - idite na vrijeme u Njemačku kao i svi mi ostali, da vam ne propadnu godine hizmeteći lopine šošonske, koji će sutra Bosnu dati srbima, samo ako ponude više.
Konakovićuuuu