Ines Bamburać, Mediacentar
0
"Medijske slobode u BiH sistematski se smanjuju"
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast novinarima, ali to su likovi koji najčešće zloupotrebljavaju medije u kojima rade. Svi mi bivamo napadnuti manje ili više, opravdano ili ne na svojim radnim mjestima i za to niko ne zna. Novinari kada umisle da bi mogli biti napadnuti zvone na sav glas da to preraste u takvu dosaduda ti se gadi uključiti TV ili otvoriti novine.
SVAKA CAST ZELENIM BERETKAMA, GRADJANIMA KOJI SU DOSLI PODRZAT ZELENE BERETKE I NOVINARIMA KOJIMA JE SRPSKA DIKTATURA NA CELU SA DRAGANOM MIJAKOVICEM ZABRANILA DA RADE SVOJ POSAO NA \"DAN SLOBODE NOVINARSTVA I MEDIJA\", DEMOKRATSKI GENOCIDNO!