Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha kao kod nas je sve ok i poslat cemo ljude u Novi Pazar (nemam nista protiv Pazara) ali jbt mi nemamo dovoljno za nas narod i saljemo u Pazar jbt.
sve pohvale za organizatore Šefika, Sebiju i ostale, dženet ste zaslužili
Refet Gojak, Tarik Hajro, Muhamed Kubat, Zijad Rifatbegović, Rusmir Baljić su jaka imena u našem zdravstvu. Uz njih smo. Direktor Hitne je otišao u svrhu samopromocije i nije vrijedan komentara. Izbacili su ga iz kriznog štaba jer se pokazao kao jako nestručan i bahat.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Izdrzite braco nasa, Allah vas sacuvao
Uvijek smo uz braću iz Sandžaka. Ko je poslao direktora hitne Adema Zalihića? Taj je u hitnu donio virus i još skrivao da je pozitivan. Ko njega toliko forsira?
Adem je ljudska gromada... Sta je smeta ti vjera jel? Srecom u javnosti ste manji od makovog zrna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I sad kad ides na pregled ili bilo sta, kazu ti da dodjes sto ranije jer "nas nema dovoljno ovih dana". Samo da guzica vidi puta ;)
Neka ste po imenu naveli imena ljekara i tehničara iz Sarajeva, a za ove iz Tuzle koga briga kako se zovu i kome treba reći "kapa dole" što idete u tako rizično područje. I novinarima se svako zove..
"Za pare moji rade sve, za pare rade - za pare rade..." - Buba Corelli... Pa nek neko kaze da u ovoj pandemiji nisu iskljucivo pare u igri. Poyy
Lijepo je pomoći,ali postoje prioriteti,popravit krov prvo na vlastitoj kući,pa idi pomozi komisiji...Upravo dobio provjerenu informaciju da su držali čovjeka 7 dana u bolnici zbog navodno korone,i test pokazao da je pozitivan,da bi danas rekli da je bila greška s testom i da čovjek uopšte nema koronu,nego neki blaži problemi sa disanjem,čak se nisam ni iznenadio nego samo nasmijao...
Bravo za doktore.Posto po napisanom nema opreme u pazarskoj bolnici nadam se da je Bake obezbjedio bar jedan klinicki respirator po timu..ne ljava se prazne ruke ici braci .Drugo kako se zavapilo da se pomogne sta se ceka 4 dana..možda stranaćka naredba jer niko nije htio ici..
doc. dr. Rusmir Baljić Koji je eto sasvim slucajno SDA pulen. I onda ce na nekoj predizbornoj promociji stranke da se naglasi kako je SDA poslala ljude u sandzak na celu sa doc. dr. Rusmirom Baljićom da se bore sa virusom . I eto glasova Sandzaklija koji zive u BiH. Lijepo.
Za ovo treba imati petlju,a u BiH toga ne manjka,sretno ovim hrabrim ljudima,i neka nam je svima BOG na pomoci u ovim danima koji dolaze i kod nas i sirom svijeta...
Mozda ste okasnili...
Najljepse cestitke i pohvale za direktoricu KCUS prof.dr SEBIJU IZETBEGOVIC, Predsjedavajuceg Predsjednistva BiH Dzaferovica i SDA clana doktora i Predsjedavajuceg opcinskog vijeca Novi grad Sarajevo gospodina Rusmira Baljica koji su organizovali, opremili i obezbjedili dozvole od Srbije da mogu nasi strucnjaci i doktori otici pomoci nasem bratskom bosnjackom narodu u Sandzaku i Novom pazaru. Puna podrska za bratski bosnjacki narod u Novom pazaru i Sandzaku da vas Bog dragi spasi i cuva. Amin!
Borba protiv corone je globalna borba, posebno ako je još u regionu gdje stanovništvo putuje iz zemlje u zemlju. Ne može biti corone u Zagrebu, Beogradu, Novom Pazaru i Podgorici, a da ne zakači i Sarajevo.
Neka se pomaže braći. Ovi što kukaju da nema dovoljno ni kod nas, ja nisam čuo da je bilo ikada kritično što se tiče Covid u BiH. Samo neka pomažu jer nikada se ne zna. Situacija se vrlo brzo okrene pa i nama zatreba pomoć bilo čija.
Pozdrav svima u Bosni i Hercegovini sa Novog Beograda...drago mi je je da bar oko nečega jeste ovo zlo,ali saradnje zajedničke mora postojati,pa i za ubuduće da sarađujemo kada pobedimo ovo zlo da povodi budu neki veseliji..
I vi ste nama pomagali u ratu! 💙💚
STA SE SRBI BUNE!!! PA 12%SRBA JE U NOVOM PAZARU!!! I NJIH ĆE LIJECITI NAŠI DOKTORI!!!! GDJE SU VAM SADA RUSI !!!! A SRBI !!!! BRAVO ZA NAŠE DOKTORE!!!!! SVAKA ČAST I ZA NAŠU DRŽAVU NA OVAKVOM POTEZU!!!! AFERIM!!!!
Predizborna