Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Npr. U tuzlanskom kantonu, Dom zdravlja Tuzla nije obezbjedio ni maske ni rukavice! Sramota Šta če se desiti da se neko od medicinara zarazi, pa neče niko moći raditi, svi če u izolaciju!
normalno da nema, kad ste cjelu zemlju pohapali
Niste bitni...Bitno je Sarajevo!Ako padne Sarajevo pala je i Federacija ha.Hoce li ko da se kladi po pare da mnogi domovi zdravlja nemaju ni ove testove za koronu?U BIH samo dva grada odskacu.To je Sarajevo i Banja Luka a ostali nisu bitni...
Pa u centru Sarajeva nemaju, mogu misliti kako je u manjim gradovima. Dobiju običnu masku za cijeli dan, a trebali bi je mijnjati svaka 2 sata. Ove iz štabova, ministarstva zdravlja i zavoda sve nogom nabiti kad prođe ovo.
Neka onaj tamo neki, izvadi malo iz trezora novca i kupi ljudima opremu.
Bože sacuvaj,nemojte ni dolazit na poso kad nisu sposobni vas zaštitit kako ce nas