Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepali se kriminalci jer su studenti progovorili! Odmah se počele tresti fotelje i hiljade maraka sigurne plate! Treba spasiti Medicinu na vrijeme od ovakvih! Ko će nas liječiti? Podrška studentima!!!!!!!
Svi studenti da se dignu protiv kriminalaca, dabogda bez svake pokradene marke ostali !!!!!
Kakva gnusna laž! BRAVO SPUS! Otjerajtw ove jahtaše i ublehaše koji se na studentima bogate!
mora da si i ti jedan od ovih zlatnih studenata, i ti bi da nekog lijecis a nisi ni ucio nego se zahebavas o trosak nas obicnih gradjana...
Ovo je isto kao što je bilo na KCUS-u prije Sebije! Isti lopovi okupirali medicinu! Onda isto tako pišu demante pune laži, kao što si i oni kriminalci sa KCUS-a. Sram da vas bude!!!!
Lopooooovi! 6000 KM po osobi? Gdje su pare od školarina? Gdje? Gdje? Gdje? Nestale u mišijoj rupi! Ali ćete i vi uskoro završiti tu!!!
Kriminalci - pročitani ste, nema vam više spasa! Ostavite medicinu i kupite se! Možete i kao Almira da se zaključate u kancelariju i ne izlazite, ali vjerujte da će vas na kraju iznijeti pošteni ljudi koji se bore za svoja prava!!!! Studenti su danas započeli otapanje još jednog kriminalnog ledenog brijega i svaka im čast na tome!
Lažovi! Poltroni Almire Džuvo pokušavaju uništiti i ovo malo jada što ona nije uspjela uništiti. Studenti, borite se!!! Nek vam niko opet ne nametne one koji će se bogatiti na vama dok vi studirate bez ikakvih uslova i učite njemački jezik da krenete prema granici čim diplomirate!
Neka neko kaze iz uprave kako je Kulenovicka (Dekanesa u talu sa Dzuvom - bivsom dekanesom) izlobirala 3. prijemni ispit, kako bi se rtd. sin od Benjamina (sekretara fakulteta) upisao. Nakon što se na dva roka izodvaljivao, na trecem je max. bodova dobio jer je dobio pitanja prije ispita. Do danas taj mali nije uplatio školarinu! Like ovaj komentar, neka bude top, pa se mozda ta lopina udostoji da uplati makar školarinu za dijete!!!!
Tako je neka svi vide ko je Benjamin Vojnikovic, uhljup i pogan ljudskog roda.
Kako je Dženan Jahić sa poznatom pjesmom “Ajša je mrak, gola leđa i stomak..” završio medicinu u roku dok je osvajao plesačke trofeje po svijetu i snimao spotove na Bahamima? Znate li kako? Baš zbog ovih istih koji pišu ovakav demant. Napunili džepove od novca starog Jahića sa Ekonomije i upisali ocjene!
https://www.youtube.com/watch?v=bGOiyenZye4
Lopovi lažete. Svi znamo šta gore radite. Kako vam upisuju babini sinove desetke, a jadnoj djeci poštenih roditelja naplaćujete 6000 KM godinu. Padaj silo i nepravdo! Podrška SPUS-u
SDA hoće da napravi islamski fakultet medicine. studenti uče liječenje kuranom i čurokotovim uljem.
Pod hitno vratiti dekanesu Almiru Hadžović -Džuvo, jer se faks raspada po šavovima, nakon poznatih političkih intervencija koje su preko poltrona smijenuli ovu izuzetno sposobnu, stručnu i organizatorski kvalitetnu gospođu..
Inače N1 od 09.06. ove godine izvještava da su Zahtjev o smjeni potpisali profesori Semra Čavaljuga, Mirza Dilić, Enra Suljić, Sebija Izetbegović, Amela Kulenović Svjetlana Loga-Zec, Amela Džubur-Alić, Eldan Kapur i Damir Šečić.
Smiješno. Džuvo je upravo ona osoba koja je i napravila ovu krizu na Medicinskom fakultetu.