Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni prva ni zadnja. Kada bi po bolnicama pohapsili sviju koji se bave korupcijom, ne bi nas imao tko liječiti.
...kada daješ dobro znaš kome daješ,reci ime i prezime i ne trpaj sve u isti koš!
@SELAMsaDRINE Nek prvo onda dovede svoga muža u red, on pokra i živo i mrtvo
Jest da je kriva, ali zašto uvijek od manjih 'riba' se problemi u ovoj državi rješavaju? A doktori? Neki dan su Kukić, Gutić i Topčagić iznijeli jedan o drugome sve kriminalne radnje i niko ništa.
...pa valjda stranke zapošljavaju a ne doktori...!!!
Zato što narod ne izlazi na izbore da ruši tu SDA. Mama od Jasmine Bilalović je član SDA koja je sad glavna stranka u TK. Mama je nju i zaposlila u istu ustanovu gdje je radila. Sreća pa je direktor DZ Tuzla dr. Suad Bijedić prijavio falsifikovanje njegovih potpisa od strane Jasmine. A direktor je taj koji zapošljava. Što se tih tvojih nabrojanih glavonja. Opet nemojte izaći na izbore da glasate i neka ovi koji su stvorili svoju glsačku mašinu ostanu na svojim funkcijama još dugo.
Čim Bošnjak nešto uradi, odmah puno ime i prezime i najednom se zaboravlja princip presumpcije. Isto je i sa Fahrom, eno ga sude ko Šešelja koliko to traje, a lik je nevin sve dok mu se ne dokaže suprotno. Moremo mi prićati šta hoćeš ali Fahro je nevin sve dok mu se ne dokaže suprotno. I na kraju kad vide da nema ništa i kad ga oslobode, odmah će ići prića podmitio, uticaj vlasti imo štelu.Naša posla.
uhapsite one koji uzmu pare i zaposljavaju svoju rodbinu...imate takvih u TK vladi ! ne trebate ici dalje ! samo provjerite gdje im familija radi ! sve mozete pohapsit!
Pa Jasminina mati je bila glavna medicinska sestra u istoj ustanovi gdje ova radi. Mama je dvojoj kćerki sredila posao preko korumpiranog direktora Doma zdravlja koji je tad bio Kasim Brigić sa odjela neuropsihijatrije. Isti direktor je po zakonu sredio penzije i onima koji su 100% zdravi. Da se zna ko ju je prijavio sad reći ću Vam da je to bio dr. Suad Bijedić koji je trenutni direktor Dom Zdravlja gdje je Jasmina Bilalović radila. Dr. Suad Bijedić je jedan od najpoštenijih doktora.
Zukic i SDA urade isto i na kraju sve po zakonu.
Narod smo koji voli prevariti, zakinuti, ukrasti, zajebati drugog.....a poslije se žalimo na funkcionere koji su izabrani predstavnici i ogledalo tog istog naroda
Ako sestra uzima mito,tesko je i zamislit sta rade doktori i kirurzi....
koja je ovo u nizu iz tog doma zdravlja koja je na tu foru uzimala pare..
A sto je SDA uzela glasove za zaposljavanje 100000 ljudi?? Hocemo li to kazniti??
Mora da nije htjela podijeliti tal, pa su je napustili da se sama "snalazi", tj. prestali je "čuvati". Neka, hapsi sve redom ko uzme makar marku. A onda ih pustite da se sa slobode brane i kandiduju za poslanička mjesta. To će im biti kazna, jer u struci više neće moći raditi. Đubrad korumpirana, od vrha do dna.
Hahahaha kakbo skretanje paznje sa stvarnih problema...dok se milioni kradu oni pricaju o medicinskoj sestri
Treba hapsitii i ove koji su planirali platiti zaposlenje.
Ove godine snijeg u Sarajevu nije iznenadio. :) Ljudi napreduju a mi nemamo vode i ciste ulice kako treba-Zalosno! Pogledajte video https://www.youtube.com/watch?v=nv7Erx2DB-w
Hoce li je optuzit i za one cekere sa kafom, sokovima i bombonjerama sto je uzimala? Gahaha
Najveća neprijatnost je kad poneses kesu pacijentu kojem ideš u posjetu a sestra ti mahinalno kaže "ostavi to tamo"
vi iz pripizdina ste i s.ebali dom zdravlja i UKC
@FatRasta Naculi ponijeti domacih jaja, kafu, secer....kulturan narod. Kao da je krenuo u goste.