Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo komentarisanje treba izbrisati ,jer sve lici vise na seksualna izivljevenje i izraz primitivizma nego komentar na tekst
Pa sta hoce sad ova ravaku? Kome se ona obraca i kome prijeti? Bjezi kobilo rasplodna yeebo te Ganichi u pakshu, da si vrsila svoju duznost kako spada i \"ni po babu ni po amidjama\" odavno bi ovo goovnno od covjeka bio procesuiran i ako je imalo pravde u toj drzavi vec odavno bio na izdrzavanju dugogodisnje kazne.
cak i humor u bosni nije osobina koja krasi muslimane,........slabo stojite:))
Ja sam dop danas mislio da gospodja Medzida ima malo sire poglede (osobito nakon sto se s izjavom o Ganiciju totalno uvalila u g...a). Ovako, nije mi je zao ni najmanje. Koza ocito bila i koza ostala. Nek se dopisuje preko stampe a mogla bi se nakacit i na Fejsbuk pa da pravimo pozoriste.
Bravo Meddžida...samo oštro...srbetine samo to razumiju!!!
Oooo sjerbadijo moja sta cemo- kako cemo ziveti ? Nema vise od koga da krademo I pljackamo svi se ogradise i distancirase kuda smo sugavi ? Jeste da se slabo kupamo I gujicu neperemo a brabornjak u gacama nosimo jer nam je tako Obrenovic naredio da bi se prepoznavali ... Ode nam i Vojvodina ostacemo bez leba ... J.e.bo more I struju ali sta cemo bez leba valja se korenima vracati i G.O.V.A.N.C.A jesti C.C.C.C !!!
Ajde da ti malchice, mazim stidne dlachice :)))
Ako je tacno to sto se prica, da je Pero glupad i nekulturna neobrazovana konjina, onda imam pravo da izjavim da i ja to mislim. Eto. ja sam se \"ogradio\"... u startu.
znaci,MEDJEDA...KRATKO I JASNO...@pero-dzaba se trudis da objasnis,ne dopire to njima do glave..Ako i imaju glave,u njima je jos\"agresija\"...bolesnjaci maloumni..
@bogumilka i nije medzida, nego meddzida!!! ne pitaj kako!
cuj joj imena MEDZIDA!!!!! morao bih uzeti ubrzani kurs arapskog, da bi joj izgovorio ime!
\" Ako je tačno da je predsednica Suda BiH izjavila: \'Svi smo mi Ganić\', onda imamo razloga da postavimo pitanje objektivnog suđenja u BiH\", istakao je Vukčević. KOJA SI TI KOZA...UMIJES LI TI DA CITAS...LIK SE OGRADIO U STARTU I IZJAVIO \"AKO JE TACNO..\"...AKO SI IMALA STA DA MU KAZES MOGLA SI TO U DVIJE RIJECI...NIJE TACNO....HA YA!!!
ye.bem i tebe i vukcevica gonte se u sto pm. vise