Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne seri i ti više života ti
I tako prođe 20 godina laži o nekoj EU koja upravlja svih ovih godina ovom državom sa visokim prestavnikom koji po njihovim direktivama vuci potegni drže prikovanu BiH 20 godina, a da stvar gora bude svo ovo vrijeme nam samo fali ono što je nemoguće ostvariti a to je ulazak u EU... I ovakve priče i palamudenja diplomaska demantiraju ih a da nisu ni svjesni.
Dečki, u mom razredu nema stolica, morat ćete nastavu pratiti stojeći, naredne četiri godine, Do you understan me. ...ja,ja...ja.
Lijepa buducnost... Bla, bla... Prosperitet... Bla, bla... Clansvo u EU... Bla, bla... Korumpirani politicari koji imaju podrsku od SAD-a i EU i koje glupi narod obozava i ako im upropastavaju zivot... A to ne spominjes?
Kakvu si ti travu pušila ženska glavo?
Joj kako im ne dosadi istu pricu pricati 20 godina. Pa ko jos vjeruje u ovo? Eno se i Izetbegovicu spava od ove price, Nego, mrs u svoju lijepu, ravnopravnu, demokratsku, pi*** materinu Ameriku i pusti nas obicne smrtnike da zivimo i u ovo malo jada od Bosne sto ste nam dali nakon 95. ps.Halalite klixovci na psovki xD
I dosla nam nova kurva da nam soli pamet
Isto ovako americka vlast i opozicija poslusno dotrci na poziv bosanskog ambasadora u Vasingtonu i tamo preplaseno slusaju njegovo trtljanje. Samo sto nas ambasador ne izgleda kao mladunce nilskog konja nego je lep covek.
Dolly, sinoc sam citao neke tvoje komentare i bas me nasmijao "Konobarice u jednom kafiću u Seattleu gostima služile mnogo više od cappuccina" "kapičkini"? Ti si tada spavala i eto zasto si me sanjala :-) Ja bih volio da je malo romanticnije od nekakvog dzokera na kvizu, ali mozda nisu bile bas najbolje telepatske veze :-) Kako su snovi cudni.
Opet se ti autocenzurises :-) Je li lijep glas? Ako sam pjevao onda sam kao slavuj, ali sto bi dzoker u kvizu pjevao? Ja sanjao da mi je neko dao poklon, mali zavezljaj i ja nikako ne mogu da ga otvorim. Budio sam se pet puta sinoc. Danas cu na poslu biti bas produktivan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hebo EU. Ionako nam rade o glavi. Primite nas u SAD.
tako je treba da se zna ko kosi ako vodu nosi
......ah, vidi ih što slušaju gazdaricu :) ...da im koja ne promake :))
...paša, kad gazdarica zbori, pićuladija ima da sluša, bez obzira na trenutni status numerički "rupe" na svirali...njonjo je njonjo, a bosančero bilo koje vjere genetski zna da njonju valja slušat i šiju pognut.
...onda bi morin - mara slušala njega :))
šta su se ovo snuždrili, k'o da su na sahranu otišli.
a poslije je ambasadorica isprobavala neke sado mazo varijante na njima.