Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi se o ruskom preuzimanju plinskog i kompletno energetskog sektora u BiH. Čović je već odavno ruski igrač preko firme PPD (Prvo Plinasko Društvo). Kao takav prestavlja opasnost i za Hrvatsku i BiH.
Aiii, pa nije Bakira pozvala?! Čudim se, zaista. Hoće li Rusija platiti putne troškove ili idu da pljuju svoju državu o našem trošku? Retoričko pitanje.
Pa dobro, opet su Srbina pozvali, ništa novo.
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸Bravo! Ide da primi instrukcije za dalji rad!🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Sejdu Komšića mogu jedino pozvati na koridu u Čevljanoviće
Doktor za ukrasti.
Ode ljigavi sa europejca na rusofila
Facijalis
Drzi predavamje na temu-Kako uzeti sebi sto vise a narodu dati sto manje... Kodni naziv-Pod plaštom konstitutivnosti
Pa odlicno ce se snaci s obzirom da se prije potpisivao cirilicom a sad velika rvatina i domoljub ahahahaha....narode koja ste vi stoka, jedna stoka sa svih strana
Ruski covjek
Ja bruke i provaljivanja al stvarno .ja da sam Hrvat ja bi se i te kako stidio ovakve osobe i jos da me predstavlja,bruka i jad!!!
Jao Rusa na sta su spali! 😂
Majorizirani su kroati u rusiji, pa hoce entitet
Kad čovke ode i sredi nam par investicija, spasi aluminiji i malo digne ekonomiju