Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povampirio se fasizam. I to zahvaljujuci Covicu i onoj,,kuravi,,Kitarevicki.😎
Ovo je neki kvazifasizam. Fasisti barem nisu svoje rusili, ovi su dovoljno glupi da to rade.
Hajdete u PM janjičarsku tursku svi od reda. Kakve veze ima vandalizam sa fašizmom P ti M Turska?
Ja divljaka majko mila.. sve im to treba debelo naplatiti.... van svake pameti.. cc svasta..
Kod nas malo sta ima u okviru pameti. Bez obzira na generaciju.
Lazne dojave o bombama, sad ovo. Imamo cist uvid u to na kojem nivou je zrelost i um prosjecnog srednjoskolca u BiH. Svi oni koji se isticu izvan mase idu vani, a ovi "veliki umovi" ostaju. Zato i jesmo tu gdje smo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Europejski odgojena mladez, ko su im uzori i heroji nista neobicno, danas se slave fasisti pa nista drugo nije ni ocekivati od mladezi, stopama predaka.
A to su ustvari ti 'promicatelji evropskih vrijednosi' ? Hahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahah Kuku nama svima
Imat ce se cega sjecat :D
A gdje je policija bila dok su ovi divljali u skoli i po gradu? Jel u kladionici ili na bureku? Trebalo ih je odmah nalupati roditelje po dzepu udariti i u startu sasjeci bilo kakve lude ideje.
Ajde već bolje nego prošle godine,moda uvezena iz zagreba.. Čak su znali i brašnom posipati... Kućni odgoj rodjo moj
Hajde klixe, raspali po Susnjaru koji vas pljuje na svom portalu ili se bojite nesuđenog konzula? On jos uvijek gaji nadu da će biti ambasador BiH u SAD -u. Čak i traži mailove od vaših administratora a vi ništa ni mukajet.
Nisu uzalud nasi stari govorili da je sipka iz raja izasla! Neodgojena i neodgovorna mladez koja demolira sve oko sebe nakon sto polozi tzv. ispit zrelosti iliti maturu u cirkusu bezumlja i neukusa svani Norijada. Treba to sve vratiti na popravni!
primitivizam na djelu...
Lazne dojave o bombama, sad ovo. Imamo cist uvid u to na kojem nivou je zrelost i um prosjecnog srednjoskolca u BiH. Svi oni koji se isticu izvan mase idu vani, a ovi "veliki umovi" ostaju. Zato i jesmo tu gdje smo.
Normala za UZP-eovce. Sada bi Poskok bojna trebala da nastupi na klixu.
pa djeco......niko vam ne brani da se provedete.......al sto maltretirati ostali svijet i unistavati imovinu.........
zaboravio si kakav si ti bio u tim godinama !!!!!
Steta sto ovakva omladina ne ide iz BiH. Ovakvi seljaci ostaju. Skolovana omladina je ta koja odlazi.
Samo tako omladino,nemojte izdati Bosni i Hercegovinu!!!!!!!!!Nemojte izdati sistem!!!!!!!!!!!!Kada već imate "sistemske " vrijednosti građana.
Pijana stoka
ovo je potplaćeno od strane Milorada Dodika kako bi se pravio kaos u FBiH i uznemirilo bosnjacko-hrvatsko prijateljstvo...