Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto bosanskog i u Australiji a bit ce ga ponovo i na teritoriji okupiranoj od strane djikada.
Đemila je udajom za Gabriela svojim primjerom povela kako treba čuvati našu etniju, ime, jezik i kulturu
mature će se za 20 godina samo i slavit po Australiji, Švici, Njemačkoj, u Bosni ih neće imat ko slavit...neće čak biti ni potrebe da se završava škola, ko ima para u Širokom kupi školicu a kod kuće ležiš godinu dana.
@SELAMsaDRINE bit će Bošnjaka u Bosni, ko i Hrvata i Srba
Ovako će se uskoro godišnjice mature i slično obilježavat po Wiener Neustadtu, Bielefeldu, Karlsruheu i Luzernu jer zbog SDA politike više će nas biti vani nego u svojoj domovini. Vani smo makar građani drugog reda, ovdje ako nismo uz jednu od ovih govnarskih stranaka vrijedimo manje od kerova na ulici.
@hemijaimatematika1 Koju bolan dijasporu u turskoj ? Vise je srba u turskoj nego bosnjaka, valjda traze oceve tamo.
“U prepunoj sali islamskog centra...” Samo da konstatujem činjenicu: “Bosanskog” ima i bez islama! Svima koji rado slažu religiozne epitete ispred ovog pojma složim strini višestruko...
Ne narazumijemo se. Bosanski je jezik Bosnjaka. To je cinjenica.
Šta se pališ, to je samo lokacija događaja. Da si ti izvještavao o događaju, ma koliko ti smetao Islamski centar, morao bi reći da se tamo desila promocija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A poseban detalj koji je doprinjeo njihovom slavlju je presuda političkom i vojnom vrhu zločinačke tvorevine tkz Herceg Bosne.
djeco drzite se vi tamo svoje drzave.