Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se dovukla i olinjala SDA varalica Zlogumdžija.
Ovaj Matt baš je ok lik. Ne sjećam se da je neki ambasador tako bio aktivan, kao ovaj Matt. Ili je dobio instrukcije da tako djeluje ili je jednostavno takav tip. Inače Britanci su sila koji imaju toliko diplomata i resursa da mogu raditi reklamiranje iliti promidžbu UK, na cijeloj planeti u isto vrijeme i u svakoj državi.
Utjeram ti najdugovječnijih vladaricu,i to i PAKŠU,jer joj CAPI nemože navlažiti,pa da je ne bi boljelo.
pojedel se popijel se
mnoge je zavila ucrno
Da mi je jednu noć biti Dino Konaković...
Srbi su stariji.....
Babi se toliko osladilo biti kraljica da ce zivjeti 200 godina.
Jest ova Dalija dama.
j360 vas bakin rodjendan, sve ste blokirali, na livadu pa pravi rezidenciju i rodnedanje, a ne u mahali, cçc
Vi vala ko da ste britanski portal. Da stavite gore PROMO kad god objavite clanak o ovome dojadilo bi i narodu i ambasada ne bi imala para za te reklame. Ovako samo trpi i suti