Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
matrica ponašanja ministarstva treba da bude:ispravne klupe,wc-i,adekvatan prostor za učenike
@alanny I sve to ima.
"neće se ništa bitno promjeniti", pa zašto se hvalite što ste promjenili tehniku rada.mogli ste to uraditi i bez javnosti.ali,bitno prikazati uspjeh zasnovan na havi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Danas su djeca toliko neodgojena, svoje ucitelje, nastavnike, profesore oslovljavaju sa “ti”, nikakvog postovanja, kulture. Nekad se znao neki red.
bolje vam je ucite djecu onome cemu treba da ucite, prenosite im znanje, a pustite odgoj roditeljima i pedagozima. sad ce jos manje da ih uce, jer nece imati vremena od proucavanja ponasanja, a vise da ostavljaju za roditelje onoga sto je njihov posao
"Nestasno dijete" ili "Neodgojeno" takvu djecu u svijetu smatraju nadarenom. Nas obrazovni sistem je zastario, dosadan, djeca se ucrvase. Nestasno dijete je zapravo inteligentno dijete, puno energije.. zaposlite nasu djecu korisnim sadrzajima i aktivnostima.. bice genije.
Sve je to dobro ali.. Dajte mogucnost roditeljima da ocjenjuju nastavnike i drugo osoblje skole. Drzava da obezbjedi pristojne djecije doplatke.
Još jedan slučaj u kojem su svi stručnjaci za sve. Najveći kritičari matrica su roditelji koji ne brinu o svojoj djeci i ne dolaze u školu, i škola im je kriva za svaki problem koji dijete ima, kao i učitelji, nastavnici i profesori koji su fulili zanimanje.
Debelguze mlate mrsavice...kompleksi su cudo...
e bas su nasi nastavnici kompetentni za to... hahaha
previse su djeca raspustena, djeca se ne smiju maltretirati u smislu nasilja ali se djeca moraju odgajati i moraju postojati i primjerene sankcije kao i primjerene nagrade (ne, to ne znaci nuzno uvaliti djetetu najnoviji mobitel)
u BIH se od profesionalnosti nastavnog osoblja...
sta ces kad djeca kao neodgojena stoka dolaze iz kuce u skolu jer danas debili "odgajaju" debile.djeca su raspustena, bez vrijednosti, mobitel u sake i to je to na "ispiranje mozga" mode, drugim rijecima kreteni zakrzljali mentalno i fizicki, jer i pretilost vlada....
Na ovo samo moze pristati nas bosnjo,kod nas moze sve sto u normalnom svijetu ne moze ni u ludilu.
Kakva matrica nasilnosti, budale se igraju psihoanalize. J... im pas m.... poremecene.
Matrica ponasanja je vazna stvar
Gluposti, još da učenike počnu obilježavati kao ovce i onda su sve učinili. Sistem obrazovanja u BiH je veoma loš.
Djeca nikad gora! Ovi sto nisu odgojili svoju djecu sad se bune kad ih “zapisu” zaboga stigmatizirat ce im dijete! Pa vi ste ga stigmatizirali time sto ste od njega napravili nasilnika i idiota, a mi bi se trebali praviti da je dijete super!
kada budu uveli matricu ponašanja političara ... onda možemo pričati o drugim stvarima