Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idiotima nije jasno da i djeca mogu pronaći postavljeni otrov pa da dođe do tragedije. Ovo je za tužbe. A jadne životinje nisu krive što su žive. Da se njih pita sigurno ne bi željeli živjeti na ulicama.
A do prije dva dana svi laju na načelnika, psuju mu kako je dozvolio da se gradom kreće čopor od 15 pasa, svi su zabrinuti za svoju djecu, kreću se oko škole i sl. (što je ok i opravdana briga) i sad odjednom žale za psima. Naravno da postoji adekvatniji način rješavanja ovog problema, ali izgleda da je nekom došlo 5 do 12, ili je pretrpio ujed.
Ove kojima je kao zao pasa još proklinju tuđu djecu samo da pitam da li jedu cevape, janjetinu, teletinu idr jer i njih ubijaju da bi oni jeli.
Ovo je Bosna, la havle ve la kuvvete ila billah!
Ovo nije uredu, ali da službe za zaštitu životinja na vrijeme sklone životinje sa ulice ovoga ne bi bilo mene kad bi na ulici napao pas(što se dešavalo) i da me ujede ne bih gledao čime ga ubijam bio bi mrtav na licu mjesta... 8 od 10 pasa ima bjesnilo ili neku bolest.
Da BOG da vam , zbog ovoga, svu djecu poklali !!!!!!!!!!!
Ovi bolesnici za zaštitu pasa: VODITE IH KUCI I KOTITE SE SKUPA KEROVI JEDNI!!! Nek nam po ulici hodaju ovce i krave nek i one imaju "prava"
U tim mjestima, kozojebne mase redovno koriste riječi "Allaha mi", "Boga mi". Dvije stvari su jos zalosnije: 1. Staviti otrov u nimet Boziji, hljeb 2. Samo izuzetno gladni psi će jesti hljeb, što dovoljno govori o tome koliko je ona druga strana (ova lažna društva za zaštitu životinja) bili aktivni. Ovo je pravi pokazatelj BiH.
Dosta vise s***a o tome treba ukloniti lutalice bla bla bla...Halo monstrumi, pa mi (ljudi) smo krivi sto iste te ‘lutalice’ setaju gradom, prvo smo ih pustili na ulicu i oni si samo nastavili ono sto je po prirodi, a to je radjati se. Od nas je sve krenulo, doslovno ali doslovno daBogda umro ko god je ovo uradio. Kakav monstrum moras biti, pisem i tresem se, ovakav covjek je u stanju covjeku isto uraditi. Ne mogu da vjerujem, zadnji dan na svijetu je blizu i neka je !!!!
nemojte se radovati, ovo nije uredu nikako. neko ko može ubiti životinju, može vrlo lahko i čovjeka. ja bi se zabrinuo zbog takve okoline i broj potencijalnih ubica u tom okruženju.
Ovo se desava jer je na brzinu donesen zakon o zastiti zivotinja. postoji humaniji nacin. 14 dana se drzi u sklonistu a onda ide 'humana' eutanazija. Zao mi je svakog cuke, ali mora bit balans.
Stvarno je morbidno raditi ovako nešto..
100 potpisa peticije sve govori
Zašto je SDA baš zelene boje - boje go vneta haha?
Nevjerovatno... I mi hocemo u Evropu? Sram da nas bude
taj isti otrov dajte svojoj djeci, yhebem li vam pleme odakle poticete
Nasilje i mučenje ne odobravam, ali da smetaju po gradovima to je činjenica i da su potencijalna opasnost. Sad pitam te što brane životinje: čiji je život važniji: djece ili životinja? moje dijete da ugrize pas ja bi ih sve sam podavio a i političare isto jer se ne brinu za sigurnost građana. U gradu im nije mjesto! pohvatat i pustit po šumama nek love i jedu.