Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To bi u prijevodu značilo dođite na prosvjede sačuvajte nam fotelje.Jeebe se njima za položaj Hrvata.!
STA SE OKUPLJAJU DA NECE DA SE SELE U HRVATSKU PA DA IM POMOGNEMO U PAKOVANJU
@Zagreb Jesmo, bili smo i sad vise nismo. Jel NDH fastisticka tvorevina? Jesi ti fasista ili si promjenio list i sad si nesto drugo? To sto nismo imali svoju naciju pa smo se izjasnjavali kao Hrvati i Srbi je isto ko sto je Purda potpiso u logoru sta su mu podmetnuli. Ja ne bjezim od tog da smo nekad bili pravoslavci ili katolici, a prije toga pagani, mnogobosci i ko zna sta jos isto kao i vi... Pa sta sa tim svim? Nabijacete nam na nos nesto od prije 500 godina a svoje zaboravljate? Vi ste krscanstvo primili prije 1000 godina a niste od postanka svijeta...
vrijeme ja da hrvati skinu okove oko svoga vrata i konačno postanu konstitutivan narod!!!!
Cemu okupljanja Hrvata u Bosni i Hercegovini?? U BiH samo Bosanci i Hercegovci imaju pravo glasa, a Hrvati, Kinezi, Ukrajinke, Spanci i svi drugi neka idu u maticne zemlje i okupljaju se... Zivjela cjelovita BiH!!!!
Evo okupilo se u Mostaru JEDVA 300-400 nekakvih studenata i ostalih BESPOSLIČARA-Ja \"masovnih\" demonstracija tito dragi.Pa više olimpic ima gledalaca nego štovatelja dodika i jugoslovena na demonstracijama
Sljedeća stvar me zanima, za vrijeme NDH, jako puno muslimana je bilo u Hrvatskoj vojsci. Tada su govorili da su Hrvati muslimanske vjeroispovjesti, što je logično. Dokazano je da je 80% bosanskih muslimana Hrvatskog porjekla! Zbog čega negirate takve stvari? Što se ovog rata tiče, pa tko vam je pomogao ako nismo mi? Stotine tisuća izbjeglica je kod nas primljeno a vi tako?
Prvo,dobili su procentualno puno više hrvatskih nego sdp i sda bošnjačkih glasova, pa ipak sdp i sda žele sva mjesta koja pripadaju Bošnjacima. Drugo, svima je pun q-rac vaših laži i podmetanja.
Jeli to Zepcu i Orasiju krivo sto ih Tudjman ne preseli u Hercegovinu? Za 10 godina sa HDZom necete biti ni ostali!
Ustavom nam je (hrvatima) obećano sudjelovanje u vlasti. Nedamo da nas zastupa SDP i SDA. To što Lagumdžija tvrdi da je SDP hrvatska stranka može zavezati mačku o rep. Boriti će mo se za svoja prava i za svoje pozicije u vlasti na sve legalne načine, a ovi mirni prosvjedi sa samo prvi korak ka ostvarivanju naših prava u BiH i ravnopravnosti sa ostalim narodima. NEDAMO SVOJE, SINN FEIN!!!!!
e, pa vidiš, po njima to nje pošteno...nudili su im tri mjesta u federalnoj vladi ali su odbili!!!! oni traže 100% mjesta namjenjenih hrvatima (jer, samo ko je u HDZ-u on je autentični hrvat!) i još jedno mjesto namjenjeno srbima (koje će onda dati dodikovom snsd-u), te na taj način početi razgradnju države BiH, po dodikovom nalogu...a pošto im se to neće dopustiti,onda ti je to ugroženost i majorizacija...
Samo da rata ne bude...
Stvar je vrlo jednostavna. Ako su 2 HDZ-a dobili 60% Hrvatskih glasova trebaju dobiti 60% ministarskih mjesta za Hrvatski narod, niti jedno više niti jedno manje. To bi bilo najpoštenije, a ne da HDZ dobije sva ministarska mjesta za Hrvate.
Dragi Bosnjaci, daj vise prestanite sa majorizacijom Hrvata. Ja bi rado cuo sta oni razumiju pod majorizacijom Hrvata ali eto u svakom slucaju neka Bosnjaci prestanu sa svojim aktivnostim. Nemojte piti kafu a da ne sjedi barem jedan Hrvat za stolom ali ne smije to biti neki Hrvat nego to mora biti Hrvat iz jednog od dva HDZa posto sve ostali nisu Hrvati.
U znak protesta ću zapaliti dedinu ustašku uniformu.
Pa vi SMRDI i jeste šugavi.Samo su vas Turci ovako peksinave i smrdljive mogli karindžati 500 godina !!!
Sto nece niko da zivi sa nama .Kao da smo sugavi.