Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda Čović zna gdje se kriju ostali ubijeni on je jako dobar da UZP-ejcima a pored toga covjek promicatelj europejskih vrijednosti.
E MOJ MASOVICU, HVALA TEBI STO IZA RATA PREUZE TAJ NAJODGOVORNIJI POSAO ,KADA SI PLAKAO NAD MRTVIM BEBAMA NIKO TE NIJE RAZUMIO .SRETNO LJUDINO BORI SE ZA LABORATORIJE JER IMA ONIH CIJE SRCE JOS MOZE DA NASTAVI SA RADOM
Dragane Čoviću jesil doveo talijanku i Hahna da ih podsjriš na UZP ili ćeš i dalje tražeiti pova5tak FBiH na stanje iz 93 I NESTANAK 676 osoba !
Kad pomislim s kime mi dijelimo zemlju Bosnu, sa kakvim krvolocima i divljacima...daje mi snagu da jos vise moram voljeti svoj narod Bosnjacki,i da se moramo izboriti da Bosna bude zauvijek nasa .
Ovo Masovic rasteze da ima dovoljno posla do mirovine a mozda i po odlasku mirovinu nastavi sa funkcijom vjecitog grobara
Čovječe, za urednika na BHT-u izabralo jednog Hrvata diskutabilnih šovinističkih - takoreći antisemitskih - stavova. Kako je počelo, po takvima će se i škole naziv.. ustvari... čekaj malo... ?? Ništa, zaboravite 🙄🙄🙄.