Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li napokon neko dati otkaze ovim mašinovođama, koji imaju plate oko 1500 KM, pa da malo vide kako je na birou.
svaka cast upravi na ovom potezu ! svi koji ne zakonski postupaju sa svojim odgovornostima trebaju da budu kaznjeni .
Otkaz i samo otkaz!
@Kaćunak Ko je ba ikad reko da se nema. Ima se fala Bogu i vazda će se imat.
Ne zna se ko je gori, uprava ili radnici. Treba privatizovati željeznicu, državi samo ostaviti infrastrukturu, pa nek radi ko hoće, ali bez stalnih budžetskih priliva
@elmirr Jašta ba, ne znam šta su oni sebi umislili, kao da se ne moze naci zamjena, a uz to jos vjerovatno bolja, obrazovanija, uljudnija, i na kraju krajeva mlađa - ljepša! :D PS. Inace, da sam im\' ja sef, otpustio bi ove sa slika samo na PRVI POGLED, a ne bi mu dao da upravlja tramvajem, kamo li mašinom kao što je voz!
samo ih na biro pošaljite ,ima na birou kadra za zeljeznice
Jedan od naslova je : pod pritiskom pokrenut saobraćaj, Mašinovođa se pokušao objesiti! Nakon ovog udara na instituciju sindikata kao i na sve radnike Bosne i Hercegovine možda se nađu \" novi, pametniji, mirniji, bezalkoholičari\" sindikalne vođe koji su dosad bili u Osmanagićevom šupku..... Neka pocrkaju oni koji podržavaju represiju i otimanje radničkih prava! Smrt fašizmu
znaci talgo vozovi preko nasipa od starih zeljeznickih pragova. Vozovodje brinu o sigurnosti gradjana a ne oni koji su s pendrecima zaduzeni.
Bahati direktor je pokazao radnicima da želi razdvojiti podobne od nepodobnih i onemogućiti sindikalno djelovanje. A ovi što daju podršku upravi i Vadi neka se napuše nama sindikalcima.
http://tinyurl.com/62jccb3
Ove mašinovođe imaju redovne plate (preko 1000 KM), regres i sve ostale prinadležnosti i nije ih stid da protestvuju. Znači da ponovim protestvuju protiv direktora, koji im je obezbjedio sva primanja redovno.Meni to na ovakvoj situaciji u državi nikako nije jasno.Ovdje bi trebalo da policija i tužilaštvo ispitaju situaciju također.Na avazu brišu komentare, koji im ne odgovaraju što govori o njihovoj profesionalnosti najjčitanije novine u BiH.
krenuo je opšte narodni bunt protiv tiranije, dosta više ove vlasti, treba sve ovo očistiti za svagda....
hebala vam upava sve po redu
Svaka čast Vladi FBiH i novoj upravi Željeznica. Rastjerati džabojede po Željeznicama i konačno time ostaviti dovoljno sredstava za modernizaciju pruga i opreme. Sretno Vladi i Upravi !