Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo ne psujte i ne pljujte po mašinovođama,ako olako nasjedate na laži uprave i ministarstva saobraćaja i veza isto tako saslušajte i našu stranu i naravno ne spominjite srednju školu,...i zanimanje mesar ima srednju školu papojedini naplate 800 do 900 km,naša plata je maksimalno do 800 km,nije redovna,kasne 4, upravljamo sredstvima koja vrijede milione,stavljamo glavu u torbu svakim pređenim kilmetrom,bar 50 posto radnog vremena se radi noću...i naravno za one koji ovo ne shvataju,nek se prekvalifikuju i dođu da voze.
Sve te masinovodje otpustiti. Ako im u ovo vrijeme nije dovoljno 1000 km primanja, a jos su srednjoskolci, onda stvarno ne znam.
Neka prestanu glumatati i pokrenu vlakove konacno. Od Dodika nece nista dobiti..
ovo ko onaj vojnik na yutelu,.: oni ko hoće da napadnu, a mi ko nedamo...