Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar koji predano radi svoj posao, koji se, s obzirom da ima jako ogranice nadleznosti, trudi da sto vise uradi, da poboljsa obrazovanje u Federaciji, da pomogne ucenicima... tako se brine za one za koje si zaduzen.
zato treba nastaviti podrzavati mlade i perpektivne politicare, masic je primjer jednog takvog.
Pridruzujem se zeljama, da ucenici sto bolje iskoriste ovu skolisku godinu, da prosire svoje znanj i ostvare odlicne uspjehe. Masic gleda kako da popravi stanje u skolistvu i puno toga je uradio, narocito kada uzmemo da zbog cinjenice da nema neka prava da odlucuje dolazi do problema.
ziasta lijepa poruka ministra, da je bogdo vise ovakvih politicara
da nam je samo malo bolje uredjen sistem pa da federalni ministar ima jace nadleznosti mnogo bi nam bio bolji i sistem obrazovanja, ali tako je kako je. ali neka je nasim skolarcima sa srecom :D
skola vas odgaja kao licnosti a mi stranke vas unistavamo kao licnosti !
Lijepa poruka ministra!
Ustavni sud Federacije je ovo ministarstvo proglasio nelegalnim...prema tome šta glumi ovaj Lagumdžijin ćukica !??!?!?
I zasvrsite sto prije skolu, da bi prvi bili na birou !!
Sretno svim skolarcima a poruka defintivno ima smisla
da su nam svi ministri kao Masic sve bi bilo drugacije
Rad ministra najbolje poznaju oni djaci i skole kojima je pomogao. Masic moze biti uzor danasnjoj djeci, da im moze pokazati sta skola i cjelokupno obrazovanje znaci.
Hajmo Radoncici sada navalite sa komentarima kako nista ne valja. Najbolje je ko sef vam, zavrsiti skolu negdje vanredno, da se ne zna ni gdje i onda se baviti kriminalom, smutnjom, lazima, itd.
to vazda prolazi...
Majmune sto tebe skola nije odgojila?Nije te odgojila jer u nju nisi ni isao.Otac ti je kupio i skolu i mjesto ministra ministarsva koga je Ustavni sud ukinuo.
skola nas odpocetka uci pogresno,zemlja je okrugla,more je plavo,sunce je zuto itd,ali to svatis tek kad je zavrsis sto je dobro,jer imas vremena uciti ponovo i uvjeriti se da neke stvari nisu bas takve kako su nas ucili..?
Svakakva zumra na ovim portalima, hoce se napraviti pametni a ispadnu glupi. Odpocetka ne ide nikako, nego otpocetka ili od pocetka ako vec hoces. Dalje svatis ne moze nikako, nego shvatis ili shvatas, ali ti ocigledno ne shvatas... Jbm ti uciteljicu, bas te naucila... jedino sto si pametno napisao jeste da stvari nisu onakve kakvim su te ucili, te da imas vremena uciti ponovo...
ne zelim se praviti pametan daleko od toga kod mene je dvostruki iq,a i sam vidis da nista nisam naucio,ne znam cak ni ispravno napisati ali ti to nikako da svatis ,ah ta skola i ta uciteljica odpocetka me ucila kako netreba,ali ima vremena naucicu niko se naucen nije rodijo jel tako,pa ja?
u prevodu "ucite da budete stranacki podobni" a srz poruke je "budite ovce i glasajte za nas SDP na predstojecim izborima"
Samo naprijed ministre i što prije da djeca iz poplavljenih područja sjednu u školske Klupe, kao i da se riješi agonija povratničkih učenika iz RS
Moj Mašiću...ove današnje škole su zajebancija i šprdačina, nije više kao prije.