Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle SDP haman pa rahmetli
Debil i moron.... Moj Zlatko kakve ti pacijente napravi...
Ne zna se ko je veci debil
Oj Cengicu heee idi lijepi plakate za Dzaferovica samo di za to sposoban El fatiha
ahahha ... sam sebe pobijedio ... garant... na kraju su sveli Sdp na mahalsku organizaciju a bice i gore nazalost... socijaldemokraciji u BIH treba ozbiljan reset ili vracanje na default postavke ali ne na srp i cekic i petokraku jer to nije socij.demokr. nego komunisticka partija, koja vec postoji.. nego na prave socij.dem.vrijednosti..
kad poslije Bogica Bogicevica spadnes na Masica. Uzas
nekada ljubavnici, a danas jedan protiv drugog. Sta fotelja uradi
Ovo onaj papaj sto je dosao iz selendre u Sa i sto se poslije avanture u Hayatu uvukao u guzicu Lagumdziji a sad bi da je izvuce, al ne moze, previse je zaglavila
SDA botovi u napadu a njihov vožd jedini bio kandidat i pobjedio nikog protiv sebe...
Imal u BiH neka opcija delete all što se tiče stranki, pa da se osnuju dvije nove , lijeva i desna i da svi ovi što su do sada bili u bilo kojoj stranci da se nemaju pravo kandidovati!
Cengicu , jel se jos uvijek patis brate na prvoj godini sa rimskim pravom i dip-om E jadu jadni
Tri Hafiza (Podrumčić Maša i Čengiz) syebaše SDP. Arogancijom, podmetanjem, muljanjem, krađom, lobiranjem itd. Bio i onaj Jasenko Selimović, ali on na vrijeme negdje otišao. I Bećirević je ta ekipa, ali je iz Tuzle, pa se nekako ne identifikuje baš direktno sa njima. Kaže uspješna karijera- 3g novinar na Hayat-u? Hahaha. Elem od 60 komentara, niko nijedne lijepe za njih.
Stvarno mi se povraca od sda i jako su mi mrske njihove njuške, al ni ovi nisu daleko. Zalosno je da smo u ovakvoj PAT poziciji.
Izbaciti ga iz Partije pod hitno!
Tesko je reci ko je odvratniji od ove dvojice, a najveca tuga sto je ovo visoko rukovodstvo SDP-a.
Od prvih izbora glasam za SDP...znam da su kreteni ali zasto opet njega???
Hajde se sad pokoljite