Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
požurite rasprodajte dok nije započeo rat
Kupujem vodovod
@Raspad (sistema) .. naredaj brašna i šećera, u ratu su vreću prodavali po 100KM, ovi današnje gotive .. a cigara bila marka, pitaj Binga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prodajom Telecoma i EP BiH gubi siguran izvor prihoda koji je neophodan Državi ali mora natjerati Telemach da skine kablove sa stubova EP na kojim je napravio paukovu mrežu kao u Indiji i napravi svoju mrežu koja će ličiti na nešto a o financiranju bilo čega u BiH od strane Telemacha glupo je govoriti.
Utrni bando nacionalsocijalistička! Vi ste najveće zlo pod bh-nebom, bez vašeg šegrtovanja Izetbegovićevoj kvislinško-kriminalnoj sda-vrhušci, odavno ne bi bilo ni te vrhuške.
A koliko si ti dobio da Microsoft dere gradjane za licence? Ha?
joj da ga hoce više prodati bilo kome normalnom, da uvefde kvalitetniju uslugu i izbaci uhljebe
Nasta spade ljevica u bih, vratite nam lagumdziju... i ovaj ko i onaj kamocaj cijeli zivot u politici iz osnovne skole u politiku i nikad nista uradili nisu a imaju obraza izaci i nesto palamudit. Ljut je ko leptir nema sta... ubleha do ublehe jedino su sda gori od njih :))) hahah komedija od politicara
Jel ovo onaj sto je hladio damu u Srbiji tokom rata pa se vratio uskocio u skute lopovske familije laznih boraca i ublehanata Svrakica,pa poslije njih pod Lagumdzijino okrilje,mali Lagumdzija.Kad vec pricate o lopovluku licemjerni olosi de nama sitnoj buraniji pojasnite sta ste vi radili sa hrdjavim konjem Al Baketom 12 godina u kolaciji,koliko ste miliona ili ti milijardi skupa pokrali i gdje ste sve svoje uhljebljavali.MARS STOKO...
Ko o kome, kurva o postenju
O dragi Bože, kakv je samo LAŽOV ONAJ FADIL NOVALIĆ!!! KAO DA JE NA MJESTO POSTAVLJEN DA DOKRAJČI ONO MALO ŠTO JE OSTALO? I TO PODMUKLO, SAMOVOLJNO NE PITAJUĆI NIKOG! FADILE LAŽOVE, A KAŽEŠ DA DRUGI LAŽU1 OČEKUJEMO TVOJ ODGOVOR NA POSTAVLJENA TI PITANJA!
Fadil jadan opet ga neko prevario. Prodat će SDA i HDZ sve živo, pa i nas.
Jel ovaj SDP sad održava konferencije po zatvorima ?
Što ga ne pitaš ggdje su nestale 4 milijarde doprinosa za PIO/MIO fond i
Ovaj samo sto je postavio pitanje ovaj mu odgovori...a jesu azurni i efikasni, ko bi rekao...
Ma ja nisam siguran jel mu prvo postavio pitanje il je ovaj prvo odgovorio, tu je neđe :)
Protivi se SDP, kada dodju na vlast oni ce bolje da ga prodaju. Svi kao zabrinuti. Doveli su ga u situaciju sa svojim ljudima da je to jedina opcija. Narodu bace nacionalno i mi se glodjemo, oni pune dzepove.