Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sta je SDP spala, politiku im kroji covjek koji nije imao dovoljan broj glasova da udje u mjesnu zajednicu.
boze dragi, stalno ista imena!! svaki od ovih foteljasa sjedi u 10 fotelja, svaki od njih uzima pare lopatom, sve se kobajagi svađaju, a zaboli ih ona stvar za narodom. A SVI ISTI KO JAJE JAJETU
Halo Mašiću - koliko je grđana / građana/ glasalo za tebe? A i pitanje kako ti je u hladovini opozicije? Možeš da galamiš koliko god hočeš, no prije svega pitanje kada će plate uposlenicima u SDP-u? Takođe jesi li sve pripremio da namjestiš glasanje na Kongresu SDP-a? Vidjet ćemo kada se pojavi Izborni zakon kako ćeš se ponašati.
Sta je mozda trebao SDP koji nema nikakvih veze s SDA da ih moli da glasaju za svog koalicijonog partnera DF-GS.Pa kralj vas j... znate li vi iz DF-GS a s kim ste u koaliciji evo napusat cu vam sa SDA a ne sa SDP om pustite se vise BiH bloka izdali ste ga i pustite da ljudi rade a vi s SDA simuliraj te da nesto ko bajagi radite.Jer to je vas izbor
joj potova na sve strane glupani provitaj te text nije SDP nista blokirao ali vqm ga zabio koalicijoni partner na nivo drzvave inace vrlo poznat kao takav i od ranije.
Damire prestanite vise jesti da ne kazem sta vec se svi do jednog uozbiljite i ujedinite.Vidite li kakva je situacina sa drzavom?Dok je agresorska susjedna politika napada sa vana vi se izgleda trudite da je razorite iz nutra.Bojim se da bi vam vec naredne godine mogli stici ogromni racuni za naplatu pa vi iz volite.
DF je stranka puna POLUINTELEKTUALACA !!! Sad će DF u ŠANERSKU MAŠINU !!!
srbi kazu "hajmo negirati genocid" i svi to podrze..hrvati katu"hajmo oziviti tzv.herceg Bosnu" i svi to podrze... bosnjo glupi sta god kaze drugi bosnjo to osporava i suprotno... gadi mi se "lazni bosnjo" zato smo ispusili...
Pojede li onaj glasacku kutiju mislim nako me interesuje😂😂😂😂😂😂😂😂
jbm ti mater onu uhjebasku sjedis u parlamentu kao halid genjac beskonacno i gemaš pare i serš kao onaj adis arapovic a nikakve koristi od tebe
Ovaj čovjek čitav život sjedi u parlamentu a priča o socijali i državi a najveći mu je problem u životu koje boje sat ili oklop mobitela će uparit uz odjelo. Kakav papak seoski.
Mašiću, vrati kosilice!!
Damire pijanico
DF i GS se ne ponašaju logično i konstruktivno. Svaku priliku koriste za konflikt sa SDPom, na stranu što ni njih ne treba braniti. Hoću reći, ako već imamo neki sistem koji smo sami izabrali, on treba u tim okvirima i da funkcioniše, a ne da stalno čitamo ovakva tendeciozna prepucavanja koja se baziraju na parcijalnim interesima i činjenicama.
Ja komentara od jada i gov.na. Df je vec poceo sa pricom sda. Pljuju, laju, al nemaju zube da ujedaju, bas kao i ovi njihovi glasaci sto kometarisu. Jos malo, pa df nece biti ni na mapi, zbog komsica. Sda se vec koprca u svojim g..ma. Stranka koja ima najviše članova sto ih napuštaju.. I tako bi čovjek mogo do sutra o lajatorima.
hahahahahahah vidjet cemo kako ce sdp proc na iducim izborima ;)
znaci hrvati juce nisu glasali za rezervni sastav
SDP je pod kontrolom Srbije i Vojvode Kojovica