Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOJA PUNA PODRSKA RADNICIMA ,, PD BUTMIR,, , I NE DOZVOLITE ONIM LOPOVIMA U VLADI DA VAS I VASE PORODICE OSTAVE NA ULICI.AKO BUDU BOGLI URADICE TO BEZ TRUNKE SRAMA. NEMOJTE IM TO DOZVOLITI.ONI SE BORE ZA NOVAC I PROFIT A VI ZA VASU EGZISTENCIJU I VASE PORODICE. IMATE VECI MOTIV I IZDRZITE. VELIKI POZDRAV.
Lijanović će uništiti sve što mu padne pod ruku sve zarad zgrtanja novca za potrebe novog kupovanja glasova
ma najbolje je da ovi vrijedni i dusebrizni politicari rasture i rasprodaju pd "butmir" pa da nema vise ni jedne firme u kojoj bi se mogao postavit nadzorni odbor od strane politike. gdje je god politika u nadzornom odboru tu je firma u rasulu. politicari ne stvaraju, oni samo trose ono sto drugi grade.
Kadrovska politika vladajucih stranaka, postavljanje na pozicije podobnih a ne sposobnih i to je to