Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko najbolje sluša Bakira , ni ženu ne sluša, kaže moj tata koji je Zlatni ljiljan da ga je stid tebe. Nadam se da ces procitati Željko.
@VERUM01 Ja ti tvrdim da neće pročitat! Da ga interesuje šta narod misli nebi cijelu političku karijeru proveo kao trojanski konj, prvo hrvatima pa ljevičarima u svom Sarajevu. Dobro će mu doć hrvatska putovnica kad bude trebalo odselit za Njemačku!
Ni SDP nije CVIJEĆE !!! Sad ih stiže sve ono što nisu uradili a TREBALI SU !!!Nikad ih ne vidite na skupovima i protestima OBESPRAVLJENIH RADNIKA i GRAĐANA ! U zadnje vrijeme se samo OČITAVAJU kada se ODLUČUJE O FOTELJAMA !!!
I kako smo danas avangardu i pozdrav Za Segmedinu prvu damu sa Hošinog Brijega koja kao da je iz Pariza
BUM padeee
Idete ponovo na zamrzavanje ...kao u ratu. Iskreno niste se trebali ni odmrzavat.
Place sestorka Miljacka pocinje da izlijeva.
Ako je Bakir ''umirio'' Fahru, a Fahro ''umirio'' Bakira to ne znači da će Bosna (BiH) zavisiti od Avazovog pi(š)anja. Možete misliti šta nas čeka poznavajući ovu dvojicu i onoga ''tromandatnog'' člana Predsjedništa BiH zvanog ''zlatni ljuljan''.
Ako je Bakir ''umirio'' Fahru, a Fahro ''umirio'' Bakira to ne znači da će ''biće'' Bosne (BiH) zavisiti od Avazovog pi(š)anja. Možete misliti šta nas čeka poznavajući ovu dvojicu i onoga ''tromandatnog'' člana Predsjedništa BiH zvanog ''zlatni ljuljan''.
Prije 30 godina jedan Jugoslovenski/Makedonski političar je prvi puta upotrijebio izraz ''neprincipijelna koalicija'', ja ga samo dopunjavam:''neprincipijelna koalicija je na djelu''. Bošnjaci nikad pameti doći neće. To je koalicija radi zaokruživanja i ''zapišavanja'' pozicija na svim nivoima , što i samo oni kažu. A narodu s njima bolje biti neće sve dok ih: ''ne zajmimo motkama, vrljikama, vilama, oglagijama, bejzbol palicama i drugim oruđem već viđenim,
Mašiću papčino djeca ti se smiju, hajmo sad nazad u mišije rupe😁😁😁😁😁
Bojim se da je nekim medijima teže pala pobjeda Borisa Johnsona nego kraj "šestorke". Zbog para.Kao i obično.
Ee baš tebi trebaju da polože račune
Ko su saradnici srbijanske tajne sluzbe iz SDP-a o kojima je Lagumdzija govorio.
@emirdedy Ču ko su, zna se.
DF nikad nije bio alternativa. 2014 pokusali uci sa SDA, 2016 sa Stojnicima izdali u izboru za gradonacelnika i sad opet 2018 razvalili koaliciju i usli sa SDA. Sljedeci ko im uputi glas, nek bude iskren samom sebi i radije zaokruzi SDA da se bar odmah zna.
Istog sam mišljenja.
SDP izgubio sve što se izgubiti može. Nema dalje 😁
Šta ti Mašiću,obožavaocu Arkana imaš pričati.Pokrij se ušima i šuti.Vaši planovi sa neprijateljima Bosne,neće proći.