Komentari (369)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda botovi te brane komsicu. Je li to zvanicno tvoja nova raja? Da li to skidas masku i pokazujes svoje pravo lice izdajice. Pokazi nam ko si zeljko komsicu
hoce li kanton sarajevo biti dovoljan da im vratis dug komsicu? hoces li sarajevo predati sebiji, hubijaru, camparama i ostalim stetocinama?
@zlipke Bibija Kerla Sead Milavica Senad Hasanovic Bilsena Šahman Dževad Poturak Jasna Durakovic Zvonko Maric Odbijte naređenja vaših šefova lopova i osnujte nezavisni klub,budite na strani građana ili ce vas isti upamtiti kao one koji su upropastili prvu poslijeratnu priliku za normalnu vlast
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ja mislim da se na svijetu nije potrošilo više para na šuplju priču i na plate ovim idiota nego u BiH
mozel mi ko objasniti poteze Komsica ? meni lik vise nije ni sekunde jasan ?
Opet ste se opustili i dozvolili da vas prevesla taj polupismeni jalijas. Sada je vec do vas!!
Automatic4444@ Svi ti komentari dislajkovani...džaba pričaš gluposti! SDA je na vlasti preko 20 god.i vidiš do čega su nas doveli!? Isto kao i HDZ i SNSD! Sve nacionalisti i famelijarna vođenja države i institucija! Zbog takvih polupismenih magaraca, pametni i mnogo školovaniji ljudi ne mogu doći do svog posla a kamoli napredovati - koliko god da su nadareni! Najbitnije je biti podoban i uvlakuša! Zato i odlaze mladi i školovani, mnogo pametniji!
Svako može pogriješiti prvi put (glasajući za Komšića -moja porodica takodje)!Treći put nije do njega nego do naše gluposti!
Znamo gdje su zavrsili fakultete ova dvojica, znamo gdje su bili i u ratu. Oni nisu dorasli da podvaljuju Komšiću koji je branio Domovinu. Trojac; Mašić, Magazinovic i Irfan Čengić su najslabiji kadar vrha SDP u njegovoj historiji. Pogledajte samo kolko su imali glasova na svim izborima do sada. Magazinovic je usao u BiH parlament u proslom sazivu preko preferencije sa najmanje glasova u historiji ovog parlamenta.
smrdi željko i cijela mu stranka..užasno smrdi...
UGUŠIT ĆE SE U SVOM SMRADU.
Izgleda da mart ipak nece docekati...
Ovaj Masic nije casu vode zaradio u zivotu a da nije iz budzeta, odnosno sa grbace naroda
A ovi što su na vlasti više decenija se slomiše od mozganja kako će narod varati i karati zajedno sa međunarodnom mafijom.FUJ ! U živom blatu nas drže i gladne i žedne, otimaju i pljačkaju na hiljade naćina. BIDJEĆEMO UBRZO KOJA JE SLJEDEĆA PREVARA I NAMET JADNOM NARODU. FUJ !
Odličan osvrt na gos. Komšića,bravo!
Cuj ti Sdp krelaca koji samo lupaju ko maksim po diviziji .. sve je to ko onaj d.niksic.. budala na budali ... kad su mogli formirati vlast oni su cekali cekali i docekali, namjerno bjeze u opoziciju, nema osgovornosti a samo lajes, rezis ko cuko
Prvo pojesti kutije pa tek onda filozofija...
zasto vi glasno ne kazete da imate koruptivne ljude u svojoj stranci!!! npr. irfan cengic. javno su ga prozvali na N1 tv kako je njegov brat dobio 300 000 KM podsticaja za zaposljavvanje osoba sa invalidtetom
@LloydZehn sve ista govna. slijedeci put kad mi neko kaze glasaj za ovog ili onog pljunut ga
Jebe vas komsic Americki
Rizično za ljevicu da ne koalira sa SDA? A nije rizično da koalira???
Dva retardinja Magazinovic i Masic, klosari nepismeni.
sda je jaka organizaciona jedinica, bh blok ce se raspast, jer jos sda drzi konce kad izbore oni namjeste sebi, jedino ih stranci mogu pomesti, isto je i sa HDZ, jedino je SDS propao.