Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ogavnije osobe od Sabine Cudic? Ima Damir Masic.
Kriza vam nije bila kad je trebalo organizovati paradu pedera. Tu ste bili brzi da dignete 1000 policajaca na noge. Dakle, sve se moze kad se hoce.
Bez glasova iz TK i ZDK mislim da ovo dvoje zadnji put gledamo u Zastupničkom domu.
@4ward Nadam se i da će Nikšić proći slično
I'm back.... fuck you masic!!!
Ogavnijeg lika od ovog Masica nema na političkoj sceni
Damir Masic kao i ova Cudic, kakvi licjemeri, pobjegli u misju rupu i udobne fotelje i opoziciju i sada oni pred kamerama pricaju nesto o gradjanima kako se niko o njima nebrine. Kako imaju obraza da se pojavljuje pred kamerama?! Licjemeri!
@Analiticar1992 sreca pa bakir i ostali brinu o gradjanima. Kad vec govorimo o licemjerstvu.
svi su oni zohari u pet deka, svima im odgovara kriza tj izgovor da nista nerade...plata redovna, beneficirani staz fura, sve guzovaca, novi auto sa vozacem, putovanja do besvjesti itd...narode glupi suti i trpi
A kada ste poslije prošlih izbora mlatili praznu slamu i nastupali samo kontra sda onda je sve bilo ok. Palamudite u ks
Hajd SBB koji je stvarno tuga i zalost u politickom zivotu,al sto df uradi to sto je uradio.Postali su kvarno tkivo poput SDA i SBB-a..SDP bojim se da ce se tranformirati potpuno kao oni,dok jedino Nasa Stranka se otima da postane klasicna korumpirana BIH stranka..Bjezite dok su vrata otovorena i dok te mladji misleci ma sve generacije..
Moramo pod hitno fizički eliminisati , tj zakonom zabraniti nacionalno pljačkaške stranke SDA,oba HDZ, SDS/SNSD, SDP i DF
Bravo SDA, bravo!!! :/