Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve skole u pederaciji zatvorit, i otvorit samo visu kafansku s mnogo pive i trave
svi nesto blablabla a niko se ne bori da se ni jedna kazna nemoze platiti da bi se radilo za 25 novembar ,a kod nas moze i radimo i predsjednika i govana pa i dozvoljava da i njegov centar bbi radi postovanje na nivou sto se tice drzavnog praznika pravi nam je primjer
Kakve veze ima Federalni ministar obrazovanja sa RSom?? Pa ovo ministarstvo nema ingerencije ni nad Federacijom. Kantoni imaju svoja ministarstva obrazovanja i tu se prica zavrsava.
ja ministra i g.o.v.a.n.a. bolje nam reci na kojem je ove sedmice mjestu dino pršeš i šta ima novo iz hajat prodakšna.
Cao PRASE moje, i dalje mi neumorno pises komentare, Ljubi te tvoj vladika mmmm HRROKKK
@OBILIČ KOD NAS TO NEMA NIKAKVE RAZLIKE Č JE Č PA GA TI GOVORI KAKO HOČĆEŠ NEMA VIŠE DVA VEKA OD VUKA, NEGO DVA VEKA VIKA U RS-U.
@sarajlija Seljačino,vrati se u osnovnu školu i nauči razliku izmedju slova \"č\" i \"ć\",pa onda komentariši!!!
hahhaahahhaha,dje si ministre,sta ima? ove hefte znaci u engleskoj,fino,fino... ko je najpozeljniji hayatov nezenja ove sezone? jel vuk na grani ili je sisao? j.... li ti pleme i drzavu za covjeka,aurghhhh!!!
ministre: POSJETI ŠKOLE U MANJEM ENTITETU, PA ČEŠ VIDJETI DISKRIMINACIJU NA VJERSKOJ OSNOVI. -SVAKA ŠKOLA IMA SVOJU KRSNU SLAVU -U SVAKOJ PROSTORIJI IKONA, A U NEKIM I FOTOGRAFIJE RATNIH ZLOČINACA. -POGLEDAJ MALO UĐBENIKE ZA OSNOVNO OBRAZOVANJE DRUGOG ENTITETA -KOLIKO PRSVJETNIH RADNIKA JE ZAPOSLENO NESRPSKE NACIONALNOSTI. Imate šansu da na međunarodnim sudovima o zaštiti dječijih i ljudskih prava dobijete, a ujedno kaznite politiku koja se vodi od strane onih koji i danas veličaju genocid. Ministre mani se demagogije nego se uhvati posla i rada u tvom resoru. -
Idi jedi svoju sirotinjsku kalju!
Ne znam fakat kome je ovdje dosadno.... A ko radi za drzavu...
Malo Portugal, malo Engleska, ministruje se na Zapadu... Majku li ti lopovsku gracanicku...
Kakve sve ovo veze ima sa obrazovanjem?? Izgleda fiktivno ministarstvo na cijem celu je Masic se bas ubilo od dosade, pa su malo odlucili da putuju po svijetu. Vrati se u svoju Federaciju i ne se.ri!