Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijedlog je na mjestu, i nije teško razdvojiti kruške od jabuka, ali kako odvojiti krompire "Minhensku brigadu" u kojoj ima i Zlatnih ljiljana (Oslobođenje 1993.)
@macak mali Ogovornost za lažno predstavljanje i primanje nezasluženih beneficija je na institucijama i odgovornim pojedincima koje treba krivično goniti. Za stotine hiljada slučajeva niko nije procesuiraan niti je krivična pprijava podignuta. Da li sudovi i tužilaštva u NBH-aziji imaju legalitet.
Kao Bošnjakinja,učesnik rata,kći Zlatnog ljiljana(rahmet mu duši),supruga borca majka pitam,DOKLE ĆE DRŽAVA HRANIT" BORAČKU POPULACIJU " I ŠEHIDSKE ŽENE(KOJE SU SE PREUDALE)JEL DOSTA VIŠE TE PRIČE,PROŚLO JE 25 GODINA OD RATA,SVI SU IZMUZLI ŠTA SU MOGLI I VALJDA JE VRIJEME DA KONAČNO ZASUČU RUKAVE I ZARADE KOMAD HLJEBA A PRESTANU KUKAT I OČEKIVAT DA IM NEKO PLAČA ZATO ŠTO SU BRANILI SVOJU DOMOVINU.
SDA=MAFIJA NEZAPOSLENIM BORCIMA TREBA DATI PRIMANJA
Ima ih koliko hoces, najvise je takvih, u tim braniteljskim udrugama koji uopce u ratu nisu bili na prostoru BiH.
Jako dobar prijedlog i podržavam 100%. Napraviti javnu reviziju boračke populacije i konačno završiti sa ovim. Da mi je samo znati šta to radi Ministarstvo za pitanje boraca i zašto se 22 god od završetka rata još uvijek nije uradilo ništa po pitanju zakona o borcima?!!
zato sto politicari "kupuju" mir
HVO? Sto njima? Branitelji?! Cega?! Koga?! Napadli federalni dio! Srusili Mostar, Ahmici... O ovima RS ne bih.
davno je trebalo ovo uraditi ali preko raznih udruga branitelja kupuje se glasačka mašinerija....više je od 20 godina od rata i velika većina boraca je trebala biti zaposlena, a sve ostalo što se izdvaja za boračke kategorije treba rasporedit invalidima koji nisu u stanju da rade....
Prijedlog je na mjestu, i nije teško razdvojiti kruške od jabuka, ali kako odvojiti krompire "Minhensku brigadu" u kojoj ima i Zlatnih ljiljana (Oslobođenje 1993.)
omogucite vi ljudima da rade i zarade svoje penzije............sve ostalo je milostinja.....a to niko ne zeli
rezolucija braNtelja......