Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu BiH mozete ucvrstiti samo viagrom, jer vam omladina ide u vasem smjeru gospodo sa zapada
USA možda svašta radi u svijetu, ali u BiH definitivno ima pozitivnu ulogu ... i treba to znati iskoristiti ...
Nema ovdje stabilnosti bez stalne vojne baze USA. Živimo sa ljudima koji neće da nam je bolje, imaju mitomanske ideje i rade sve da izazovu novi rat. Da njih nije, do sada bi se sto puta pomirili. Oni se ne bore da ne funkcioniše država, nego se bore da ne funkcioniše normalan život. Koče svakodnevne stvari koje su potrebno svima. Zato treba vojna baza, da im bude jasno da rata ovdje više neće biti.
Mujo, Haso, Fata i staratelji iz Vašingtona!
Tako je, tatica koji ima A10 sa rotacionim topom nafilovanim osiromašenim uranom nastalim kao nusproduktom sagorjevanja goriva u nuklearnoj podmornici koja je kružila oko Rusije. Trebamo se ugledati na one koji ne mogu da ishrane vlastito stanovništvo? U Brčkom treba baza, da bude jasno koliko je sati.
neka staratelja, bas radi takvih pizdiniiscjedaka
Nemas sta ojacati kad ti je BiH u zadnjoj fazi raspadanja.
Sad ce Milorad da vas otjera odlukom svoje genicidne skupstine!:))
zena an celu Nato snaga... a ja zelim BIH da sto prije sluzbeno postane clanica Nato i Eu jer sa tim postajemo sigurna zemlja za investicije a uz ti manja je prijetnja od srbije koja je garant nestabilnosti i naoruzava se ozbiljno a kajo neprestno udara i ugrizava integritet i suverenitet BIH to je priorit.ulaska veci... ionako smo okruzeni Nato savezom pa i srbija..nema kud
Velikosrpska politika uopšte nije poražena čak je naprotiv sad i u ekspanziji sve više . Nakon svog zla koja je proizvela 90tih Srbiju je odma trebalo po uzoru na Njemačku podijeliti , potpuno je demilitarizirat i zabranit joj narednih 100 godina da ima bilo kakvu oružanu formaciju izuzev civilne policije , a i to strogo nadgledat .
👍
Ovi su obogatili Srbiju uranijumom i hvala im na tome. Zato današnji Srbi svijetle u mraku.
Dvoglavi Srbin ko i dvoglavi orao.
dzaba se djikosi bore protiv NATO-a, NATO je vec u BiH tu nema dileme..
Servi, zauvijek pravoslavni agresori i sluge. Jedina država na ovim prostorima sa Vizantskom zastavom orla i 4c, koji im pobiše djedove i staviše despota Stefana Nemanjića kao Serva-slugu.
NATO JE POKAZO ZUBE U SREBRENICI PIČKICE OD DŽASTIN BIBER VOJNIKA KOJI BJEŽE U ZAKLON KAD REGISTRUJU ZVUK CRVENE PETARDE
@donniebrasco JEDAN TALIBAN DA PRAĆKOM MOŽE PROBIT LINIJU ŠTO JE ČUVA ČETA OVAKVIH KVAZIVOJNIKA
Jel ovo sam sa sobom polemiku vodis, matere ti?
Dajte i nama da se priključimo NATO-u !!!!!
KatoLIX propagira krizarski fasizam i siri islamofobiju namjestenim komentarima posebno,a i hrvatuju.dio su projekta sejtanskog vatikana da muslimane u Bosni svede na 1% i ukupno 3 dzamije kako je to u hrvatskoj
šta god mi pričali o ulasku neulasku, činjenica je da je NATO već prisutan u BIH, još od 1995. do danas