Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa Jasenovac? Aušvic?
Kolko ce te ih sad ukopat? Kolko ce te sad objavit da vas je pobijeno? Svake godine se povecava broj za 1000 kad bude 30 godisnjica bit ce ukopano 15 000.
U Kravici ćete postaviti qurac!!! Srbi u Dobrovoljačku nemogu prići a vi bi da zapišavate po Kravici đe ste pokolj napravili, e neće da može!!!
U Kravici ćete postaviti qurac!!! Srbi u Dobrovočjačku nemogu prići a vi bo da zapišavate po kravici đe ste pokolj napravili, e neće da može!!!
Covic ne smije pozdraviti "Marš mira Srebrenica - Vukovar" da ne uvrijedi svog Dodika :)
Građani Srbije su siromašni jer je NATO bacao bombe sa osiromašenim uranijumom.
hrvati i bosanski turci se konačno jasno trebaju razlučiti počevši od školskih krovova pa do glasačkih kutija, bez glumatanja zajedništva a posebno ovakvih aktivnosti koje ne služe ničemu osim uznemiravanju srba.
servi genocidno plemen , koji zive od pljacke i ubijanja komsija ...
@dreamm šta te je to naljutilo, ha
Ovi Hrvati samo love poene, evo i na račun Srebrenice, ne bi li pojačali efekat stradanja i razaranja Vukovara. Mi sa Vukovarom nemamo ništa, niti sa UZP-om, niti nas zanima Hrvatska. Bolje da je urađen marš mira Ahmići-Srebrenica. Manite se Srebrenice i kalkulacija na račun jednog genocida i tragedije. Kao ona dvojica drogeraša što prave "srebreničko pivo". Fuj majku vam balijsku.
Prdoslav , pojavila se grupa balavih klipana, ukljucujuci i tebe, koja iznosi kretenske stavove i uporno koristi izraz " balija " . Ne znam jesi li sam, sa vise nick-ova, ili vas ima vise od jednog.
Ono što Amere i dan danas buni je kako je neko uspioo da se bori protiv nacista koljući civile i ratujući protiv komunista. Pokušali su da primjene isto u Iraku kada su ubijali civile ratujući protiv Bin Ladena ali nije uspjela taktika. Jbga, nisu oni četnici.
nemas nista pametnije za reci na ovaj clanak =?
@anonymous07 plitak si , plitak