Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrati konju glavu
sda puca po šavovima.
@OtokaBoy3...ista krava kakav konj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U pm,,, kolka jj je glava..
jel ovo ona iz 101 dalmatinac?
Normalizovace se odnosi pravo.Vi cete dalje sa referendumima,hrvati sa trecim entitetom.Bas ce zavladati sklad i povjerenje.A vi cete sad zavoljeti Bosnu i Hercegovinu kao vasu jedinu domovinu. Jedino je presuda Srbiji za genocid mogla da normalizuje odnose.Ali dobro,ako gospodja kaze tako dajmo joj vremena da vidimo tu normalizaciju.
pijana crtala obrve
Ista ursula brata mi
Znalo se 2007 da revizije neće biti ovo je baka samo ublehe bacio morao je to da uradi reda radi i ništa drugo...boli njega cuna samo da se minder ne pomjera ispod guzova
da je srece da rjesavaju druge probleme pusti sad reviziju, sad smo u govnima vecim nego dosad
kakva krkanka, ova da mi kaze nebo je plavo ja joj nebi vjerovao... Vidi je majke ti
Nema stabilizacije i napredka dok se istina ne prizna!
sda puca po šavovima.
u Milice duge trepavice
GLUPI STE I TI I TVOJE VODE..NE KONTATE DA JE BAKIR DOBIO INSTRUKCIJE DA ZATALASA DA BI MALO PRESTALI KUKUMAVCITI DA VAS SVI MRZE...TO CE VAM POMOCI KAD VAM ZAVUCEMO DO BALCAKA....MANJE CE BOLITI....
e moja kurvo, EU odbila reviziju iz razloga sto je Rusija je podrzala. namjerno je odbili. ide vam kurvo u prilog nastavak hladnog rata. a svi mi kolateralna šteta njega.
Ma vidi ove ljepotice..Jokerova dajdžišna..
Kriv je Čović jer nije podržao reviziju. S većinom u Predsjedništvu revizija bi išla.