Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milice naspi graha i donesi 2 pive
Poslije Dusanke, najruznija zenska osoba u Drzavnom parlamentu.
nije li spomenka
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Futo, znamo i mi koja je tvoja misija u "centralnim" institucijama!!! Zato i jesi sHebana i nije ti jasno kako čovjek hvali trud pored svog tvog upiranja da blokiraš, da zaustaviš da napraviš "diverziju". Pregazit će te vrijeme futo, i tebe i tvoje kompanjone u misiji pokušaja rasturanja države Bosne i Hercegovine.
Dan nezavisnosti je temelj naše slobode. Volim te Bosno i Hercegovino! Sretan Dan nezavisnosti cjelokupnom građanstvu naše lijepe BiH! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Milice imas li ogledalo ili svaki dan vidas krave
ja na ovu nebi ni biciklo naskonio
Mora da se gospodinu Junkeru Sarajevo veoma dopalo.
Sestoaprilsku nagradu treba dati onome ko ovo taslaci...
Cek malo, ti si ono s tim koje kritikujes glasala za akcize, ako se ne varam?
U normalnoj državi ova ne bi dobacila dalje od kafe-kuharice....
Milica guta sve , ne prosipa nista ...
Seres onome ko ti daje platu… a "to" ti nemoze nista… posao snova!
Poserem kurvu
Gosp markovic, vi i snsd ste sve cinili da odugovlacite i onemogucite predaju odgovora! Lazete i lajete, samo radi prikupljanje glasova. Pakujte traktor i sto brze za srbiju, mirna Bosna!!!
@Erazmo_25 Upravu si, taj tip (muskarac u suknji) je fasista koji nezasluzuje nikakvo postovanje! Izvini
Vrati se u stado odakle si izašla !!!🐷🐮🐷
Snsd krmad
Milica kad prdne ne mozes joj prici na 100 metara...
Smiješne pohvale? A ima li šta na tebi da nije smiješno, od ličnog izgleda, pripadnosti stranci, đikanskom kolektivu, seosko porijeklo i sl.? Prava šarulja. 😄😄😄