Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT nakaradnoj izdrkotinji RS i svim prljavim srbima koji misle da ta 0izdrkotinma treba da postoji i njihovoj djeci
Heb'o vas rs, šta je to !?
Bolje ti je da ne znaš...bila ...i vidjela ... :))
Nebi bilo lose napravit neko takmicenje gradova po korupcij
Doboj je ujedno i jedan od "najnakaradnijih" gradova u RS-u. Kad izadjes iz FBiH i predjes most u Sijama u RS, dodje ti lijepo zlo od "ljepote". Ne zove se disokteka u Doboju dzaba "Dzungla".
Auh ovo je respektabilna titula.. Doboj najkorumpiraniji grad u "RS-u". S obzirom na veliku konkurenciju u "RS-u" nije zanemarljivo prvo mjesto. Markovicu celava poglavico i ti kradeš hadume jedan.
SVI STE VI ISTI !!! -Sve sami lopov do lopova.Kako vas samo nije sramota da toliko kradete?Ne samo da kradete pa vi otimate! Ali to mozda narod i zasluzuje,kada dozvoli da se proda za 50 KM da ga neko u mozak j... po cetiri godine.Pa kurva prosecna zaradi to na stajgi za pola sata,svojih usluga.