Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je dugo radio i primao basnoslovnu platu u mediju kojim je rukovodio SDA-ov ratni profiter Hasan Čengić. To je ta lopovska i antidržavna koalicija SDA-SNSD-HDZ-a.
Ugrozena mu LGBT prava
Logično, ni jedan Srbin ne može biti na Bošnjačkoj televiziji ako neće njihovu pjesmu pjevati, samo čemu zablude, BHT treba da izbaci politiku, prikazuje samo sport i filmove jer je narod Republike Srpske ne plaća da bi slušao bljuvotine i laži o sebi i političke pamflete, ona treba da ima takođe i edukativni sadržaj i da program naizmjenično ide jedan dan iz Banjaluke a drugi iz Sarajeva jer to su dva glavna grada državne zajednice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj govnar je tokom jednogodišnjeg mandata uspio da: zabrani voditeljima BHT-a da nose cvijet Srebrenice u specijalnom programu 11. jula, naredi ili odobri prilog o "egzodusu" Srba iz Sarajeva popracen žalopojkama i "toplim ljudskim pričama" sa Sokoca, te na kraju i da izrežira Dnevnik BHT1 9. januara u kojem niti jednom nije spomenuto da je Ustavni sud BiH taj datum proglasio neustavnim.
rudoja ode u sjediste demagogije i spinovanja ...
Ko te naslijedi reci mu da ne ponavlja tvoje greške, neće mu proći.
Prof. Ljubomir Zuber član UO BHRT kadar SDS-a je pričao po Banja Luci, ima godinu dana da se Marko Radoja priklonio Miloradu Dodiku i SNSD-u i da ce on insistirati od UO da ga otpuste. Tako da je dobro prosao slanjem u Beograd.
Ne znam kakav je ovaj bio ali ocito kre,.en kad nije pustio cvijet ali gledajuci generalno tuzno je da vise nema mijesanja i da nema razlicitih ljudi svugdje jer to uvijek obogacuje drustvo. Sje,.an je ovaj Balkan kako god da okrenes
Smeće
Ovim odlukama Radoja je uspio urušiti reputaciju Javnog servisa BHRT kao objektivne i profesionalne medijske kuće, koja je mukotrpno građena proteklih gotovo 20 godina, što je njemu i onima koji su ga doveli svakako i bio cilj.
Špijun
Sa mjesta urednika na dopisnika ... samo da je srcu blize 😁 sratno ti i ne moras se vracati :)
Bht , navodno državna a u stvarnosti televizija sarajevske SDA mahale.Nisu u stanju dat Hrvatima posebni kanal nego i to isto maltretiranje od strane islamofašista. Jbga al tako je. Mora van netko reč istinu. Nisu ni drugi drukčiji. Mediji su uvik bili sredstvo propagande ovih na vlasti no fala Bogu u međuvremenu se pojavio internet pa ste izgubili monopol nad informacijama.
Sigurno ce biti objektivan, objektivan ko klix prema eldjibiti populaciji
Ovaj je prije radio na propagandnom režimskom programu "RTRS" pa je prešao na BHRT nakon što su ljevičari odlučili da dovedu (opet) vlahadiju u Bošnjačko Sarajevo, naravno odmah je počeo da se iživljava nad dominantnim narodom u Bošnjačkom Sarajevu, nešto slično jadniku iz Kiseljaka "Tvrtku MIloviću" on je prešao od ismijavanja ubijene Sarajevske djece, pozivanja Hrvatske države da Bošnjacima uvede vize za ulazak, do Direktora BHRT, isto kao i ovaj sa RTRS, kopiladija..
svi bjeze odavle...cak je i Beograd pozeljnija destinacija od dzihadske kasabe
U koji si ti velegrad pobjego ,na Pale ?
Odose lagano u maticu cetnicku, prvo onaj pakas dejan kukric sad ovaj. Ko je sljedeci
Kasno Marko u Beograd stiže ..