Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam mogao pretpostaviti da cu nekada zdusno podrzati kandidata iz RS za Ministra u VM BIH.Acimovica podrzavam jer je urbani,obrazovan i strucan,nema extremnih izjava niti stavova,veliko iskustvo iza sebe,znanje jezika,bravo!
A nekad ste u glas svi ko papagaji govorili "bivsa Bosna i Hercegovina", "nepostojeca drzava", " takovzvana", "samoproglasena BiH", "Alijina BiH" itd... a danas ratujete izmedju sebe da bi usli u vlast te iste BiH.
E čuj talijan lik )))))))))))))))))))))))))))))))))))) .... meni je samo drago što kad pukne u cijeloj BiH , ovih vanago sa sve tri strane , koje nas pljačkaju i tjeraju iz domovine biti po raznoraznim jarcima i jarugama