Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ovi iz entiteta koji je nastao na GENOCIDU i cij su temelji na kostima djece i zena pocnu pricati o pravu
Četnicima se žuri u Državnu vlast
CUJ ti papka .amu .ebo svoju .. pa bolesnjaci mu glupi spasili rudjik Ljubija kad je dodik mislio prodati i unistiti moc Dns i pavica i osiiromasiti prijedorsju regiju ... koliki debil moras biti da bi srao a lizao dupe dodiku koji ga .ebe ko budalu
Marko zašto kršite zakon?
Nije ucjena nego mora se provesti ono sto je Radnanovic potpisao
Cek malo, pa zar vi dodikovci ne bojkotujete Dzaferovica jer je navodno zlocinac ili sta ti ja vec znam sta...kako vi odlucni branioci interesa zlocinacke i genocidne tvorevine mozete traziti bilo sta od osobe kakva je on? Pa zar do juce niste napustali sjednice jer ste ga bojkotovali? Kako vam sada pada napamet da s njim ikako razgovarate, a kamoli pregovarate? Govna, svi ste vi politicari govna, a narod nam je toliko plitak da to ovaj svijet jos nije vidio...
Isto tako se mnogima ne sviđa tumačenje da nam je Rusija "majčica" pa jbg. žive s tim ... Svatko stvari tumači na svoj način. U kompromisu je bit a toga nema s Dudukom i istomišljenicima... Ljudi ne vole ni Vučića jer ga pamte za mitraljezom na Trebeviću a i čuli su njegov govor iz Gline.... Nije se on promijenio, samo naivni vjeruju u to a nekima je to i ideal ... !!!
Hu iz ju?
Zbog takvih, BiH ne funcioniše.
Vidiš da može
Pa tko je sad ovaj Dzikan?
Mene interesuje kako ste odgovorili u upitniku EU na pitanja o 3 istorije u jednoj drzavi. Vise od toga me interesuje kako ce te prilagoditi vase istoriske "heroje" EU ,u kojoj djeca uce da su vasi heroji ratni zlocinci.
prvo NATO,pa onda Vijece ministara
Sto vi volite taj genocid, treba vam napraviti jos koji
Manjina tišina
Pavicu ne laprdaj i prvo bidi kako tebe ucjenjuje i vuce za nos decenijama Laktaski vepar.Da si iole jaci politicar imao bi.u svom korpusu toliko glasova da budes samostalan.