Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito je bio jedini pravi predsjednik !!! Ovi današnji "predsjednici" nisu ni sjena velikog predsjednika Tita !!! A što se ovoga Damira tiče, nadam se samo da ga neće uništiti ova naša govna od političara !!!
E, ledeno doba je bilo doba! Ove sad vrućine nisu ni sjena one ugode....
jos jedan u nizu politicara amatera... ministre vrati se poslu za koji si se skolovao, imaces manje para ali ces biti cijenjen kao strucnjak..
...liderska sposobnost je dar rođenjem...ne može se to naučiti n akojekakvim vrkšopovima, tim bildinzima i ostalim ublehama...ili imaš, ili nemaš :)...a od "profesionalnih" političara rezultate gledam već 20 godina...
zato i kazem "politicari amateri"
...u moru buđavih političara, meni je ovaj lik pravo osvježenje...
Dobnu granicu za penziju treba podići na 88 godina. Garant više niko neće otići u penziju!
ovaj ministar je pogubljen u svom poslu od samog pocetka, samo politizuje obrazovanje umjesto da radi za dobrobit ucenika i prosvjetara
Ovaj ministar radi za učenike, studente i prosvjetare više nego ijedan prethodni. Ovo je jedan od pozitivnijih likova na političkoj sceni, koji nije samo "suhi" političar, čovjek je bio uspješan mnogo prije ulaska u politiku.