Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek kad čovjek vidi kakva su korumpirana gamad studenti postaje mu nedvojbeno jasno da ćemo se teško ikada izvući iz kaljuge moralnog sunovrata. Kompletan taj SPUS, predstavnici studenata, samo su produžena ruka kriminalne organizacije koja vodi naš Univerzitet.
@AriaScorpio Studenti nažalost nemaju nikakav nadzor nad time ko ih predstavlja u SPUS ispred matičnog fakulteta. Jednostavno se sve dešava iza kulisa i na kraju se kao predstavnik pojavi neko koga u životu nisi vidio, samo radi privilegije da može pauzirati godinu i šupljirati po portalima.
@zanimljiv Majke ti gdje tu logika, student nema uticaj na to ko ga predstavlja ??? Pa naravno da nema kad su naši studenti ili dobrano zatrovani pohlepom i korupcijom pa se guraju u studentska udruženja ili klasične bukve kojima predstavnici potpisuju poskupljenja školarina i ko zna šta već u njihovo ime a oni klimaju glavama glupim.
Fuj odvratan si prodo si se LGBT lobiju pa si kasnije i DF napustio. Ljigo
Hajde ba Mario ne lupetaj. Šta si ono studirao sa materina lonca?
Nažalost "nekim tipovima" koji "napadno puno komentarišu" na Klixu (vjerovatno nečiji plačenici?) smeta Marijevo ime, nacija, u kojoj je stranci bio, kol'ko je učlanio u NS u Višegradu... Mario, samo naprijed i ne zaboravi da se "za dobrim konjem prašina diže"! Ne bi te ovaj "Posrbljeni Vlah" ni spomenuo da sjediš u Skupštini, ništa ne radiš i primaš platu (kao večina) i vičeš yes, yes i dižeš ruku!
sandor1 - dobro si rekao - KONJ!
@alejalipa92 Baš na tebe sam i mislio! Dobro si se prepoznao!
Studentski standard je kafa umjesto predavanja
Maria Vukasovića očigledno interesuje samo sopstveni interes a ne interes građana ili u ovom slučaju studenata. Poznato je kako je prevario svoje glasače kada je bio u DF a sada će se uhljebivati u Našoj stranki. Jasno je da je on samo jedan običan prevarant!!
ma i ovaj je ublehas...
Poslo sandzo sina u SA i nazvo brata da mu ga preporuci i da mu nadje kakog posla: -Moze rode evo u telekom 2000 plata! -A nemoj to puno mu je iskvarice se - lA rode onda u rlektroprivredu plata 1500. - A nemoj ni to puno je za pocetak -A onda rode u skolu 500 plata na ruke -E to moze brateeee to mu je taman -Samo rode ima jedan problem -Koji bratee -Morace fakultet da zavrsi...
Mlate gluposti zbog sitnog šićara Treba skupit damu, i par hiljada mladih i izać na ulice, bez tog nema ništa
Fakultet zavrsit, pa na kopanje kanala
Do zvuci simpatucno, sve dok se stvarno to ne desi, kao meni.
@mikser123 Surova realnost, za većinu
Podatak dana mi je da su u Grčkoj privatni fakulteti, pazi sada, zabranjeni USTAVOM. Nema šprdnje sa obrazovanjem u zemlji Sokrata, Platona i Aristotela.
Evropska unija je u najnovijem izvještaju , BiH označila kao visoko rizičnu i kao raj za poreske utaje. Iz ovog je potpuno jasno da SDA , HDZ i SNSD pljačkaju državu i zašto nema direktnih stranih investicija ozbiljnih firmi iz EU i zašto mladi odlaze iz zemlje.
Jel meni ko poboljsavo, ja sam se preznojio i zapeo :))