Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalihicu mars kuci
@bosnjoparekselans eto nekakva bi se razlika napravila da nije Zalihica bilo,daj ba budite realno jednom u zivotu SDA jeste ovakva i onakva al je BOLJA OPCIJA GUZIN NEGO HDZ!
da je narod htio zalihica i sdp glasali bi za njih, ovaj ciganski pokusaj sa dodju do funkcije otkriva njihovu nemoc i bezobrazluk. Nisam za sda, ali ako glupi narod hoce njih onda za njih i glasa
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
nekontam ja ovu Baraliju i Zalihica
SDP I NIKSIC su dobro trgovali sa SDA ovih dana.Strasno sta rade bosancima i gradjanima koji vjeruju u pravdu i postenje.
RASPADA SE CETVORKA LJUDI MOJI HAHAHAHHAHA STA PIJEMO OD SRECE ? 💚💚💚💚
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Juce je dokazano u Americkom senatu da su Srbi otpatci od Bosnjaka srednjovjekovnih. Ti svi servi su bili pripadnici srednjovjekovne crkve Bosanske i bili su robovi Dobrim Bosnjanima ☝️⚜️ E moji servi uskoro cete izgubiti i PC genocidnu tvorevinu koju ste napravili u sumama zasnovanu na genocidima.. i dalje vas kompleksi pucaju kada ste nam robovali za pola kile pšenice sedmicno ⚜️
obojca nidze veze al sta ima veze u BiH.
Gospodo Kordić i Guzin ,sretno i neka sposobniji ,a pošteniji pobjedi. Molim Vas obojicu da ne radite u korist Vaše bahate stranke,već po svojoj savjesti. Nisam iz Mostara,ali nam je svima muka što Mostar kao BH dragulj stagnira u međunacionalnim tenzijama. Ko god da pobjedi,molim Vas radite na suživotu i mislite na sve građane Mostara. Jak Mostar,jaka BiH
Pobogu narod kontejnere prevrce...uvalit ce se neko u fotelju..a narod... Sta je sa gradanima...
Who cares? Gdje su vakcine???
Dva listica nevazeca. Vrh. Jbte ko nas zastupa i ko nam vodi drzavu.
Šta vam je više ?Sve mi po kući plače, al od smijeha.
Treba to OPET PONOVIT nemere to tako, treba pederska stranka kojota frlje da bude bitan faktor
Useravamo se
Dvije parole koje sam u ovom zivotu zapamtio: 1.Prozr mora pasti 2.Iduce dvije sedmice su kljucne
SDP sa nemora ni dolaziti kad već nisu htjeli ni svog kandidata podržati. Kakav je to način.
Znao sam da ce lovac odigrati za SDA
@Jastadasta ... a sta jedan lovac moze osim lovackih priča
Sda i Hdz vole gurati u vatru Dr.medicine povlace za sobom more pristalica i ako mozda nisu za politiku i kartaške igre. Kordić je direktor DZ Mostar Guzin specijalista ne trebà im ovaj smrad u zivotu ali gurnu ti ga pa sad se jebi mali Arman je zaista zelen ko zelena trava.zanosi se. Kordic je tu Ljubin nasljednik to se znalo odavno. nego voli se praviti vazna stvar od ovoga. skretanje sa teme pravih problema.
Ako se hoće građanska država koda je bitno koje je kandidat nacionalnosti.Zašto je Mostaru potreban poseban status a nijednom drugom gradu ne. Muslimani su licemjeri i nisu za BIH.
I kad kazu hrvati majorizirani