Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki su devedesetih prijetili nestankom BiH - pa nije nestala.
istinita BiH je RS. poturceni dio ce biti oslobodjen kad tad
vi se mrtvi u sljedem ratu. smrt srbima i hrvatima
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
kao takve mozda da..
Mogli su i Sbabe 1941 reci da ce tadasnja yugoslovenska politika doveti do raspada BIH. I Karadzic je 1992 god. rekao da ce tadasnja bosnjacko-hrvatska politika dovesti do raspada BIH, a onda si ipak ostao pri svome, jedi govna licemjeru jedan...
Kako ste vi UZP-ovce navalili, ostaće Bosna - svakako, ali nažalost bez Hrvata!
Ko on zabrinut hahaha sto bi se Bosna raspala on ko iz onog vica dobro jer sine nemoj me vise branit kad je sin branio oca a frajer ga udara kaze mu sin haj jos 1 ovaj ga opet zavali kaze sin hajde jos 1 ovaj opet kazd ce otac dobro je sine nemoj me vise branit e tako vazi i za ovog imbecila NEMOJ NAS TI BRANIT SVEGA TI PA I PO CIJENU DA SE RASPADNE DRZAVA HAHAHA
Karamaticu znas kako su prosli oni sto su prijetili 90 godina drzava im se svela na BG pashaluk tako bi i tebi bilo pametnije da ne laprdas da ne bi zavrsio u Becu!!!
bosna cela AL IZ DVA DELA
Ajde ba, boli te kuurac Mario. Uskoro vas nece vise ni biti. Da se bez veze ne pravi dva puta zakon. Napravi se jedad da vas UZP -ovaca nema i to je to .
Jedino Bosnjacima ne pase cjelovita BiH....oni su u njoj manjina onda kada beha udje u europsku uniju...
Kara, kara, Karamatić?!!!
... puno prije ćeš ti nestati, majmune jedan...
Ne bošnjačka nego SDA-SBB-ovska !!!!
JA molim svakog ko je u mogućnosti da ode nekad u parlament ne bili sreo nekod ovih parlamentaraca. Ljudimo moji, znate li vi kolike su njima glave? Ko krave, volovi, ja se zijanio. Imaju glave, ne bi se na Čevljanovićima kladio protiv njih.
Jos jedan koji zaboravlja sta je htio njegov vodja.Da ga samo posjetim:Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović preko određenih akademskih predstavnika iz Hercegovine pokušava propagirati holandski sistem, ali, kako je napomenuo gost Novog dana, zaboravio je jedan od glavnih principa - proporcionalnu zastupljenost u vlasti po broju stanovnika.
Vi ste manjina i više vas niko ništa neće pitat.
eto bosnjaci dok ovi Uzp pricaju o nestanku BIH znajte da tome streme ozbiljno ali i da ce svi nestati prije bih jer ova zemlja je i gora govnatrpila... ima postenih katolika jako mnogo koji ne podrzavaju losu politiku hdzbih i hr... BIH je bilo i bice
ne postoji bosnjacka, hrvatska ili srpska stranka. Stranka je svaka Bosanska, ali stranke mogu predlagati bosnjacke, hrvatske ili srpske kandidate. Ne izmisljajte termine kao "bosnjacka stranka" kad to ne postoji.