Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je ovaj mali ?
SAMO DA KAŽEM DA VOJNICIMA NIJE POVEĆANA PLATA..
Joj seljančura nas predstavlja... Joooj užasa!
Nekad je bolje nista ne reci. Jadovanka i jadni smo svi mi. Zemlja mu kosti izdajnicke,,izbacila,,..
Kad smo već kod Marina Pendeš i nabavke oružja za MUPRS, hoće li je neko upitati zašto su Ministarstvo odbrane i ono (Marina Pendeš) dali saglasnost? I kako tačno formiranje paralelnih oružanih snaga ne narušava odbrambenu sposobnost BiH?
očito se propustila ONO i DSZ. oružane snage čine sve naoružane formacije jedne zemlje, što uključuje vojsku, policiju... Dodik je ojačao odbrambenu moć BiH. mene da se pita MUP-ovi, pa i kantonalni, bi nabavili MI-24 i tenkove. naredni rat da bude ko u Terminatoru. termobaričke rakete da se nabave za razbijanje demonstracija
@InspektorKluzo ONO i DSZ važilo za bivšu Yugu , za BiH ne važi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MiloradDodik i Dragan Čović prave paralelne oružane snage od policije. Marina Pendeš za to vrijeme udarnički uništava Oružane snage BiH. Aljoša Čampara nije u stanju da se pobrine za trista ljudi koji nasred petlje u Šićkom igraju kolo. Nemojte mirno spavati.
Sad je red da Marina Pendeš podnese ostavku.Dvije godine obmanjuje javnost da je aktivacija MAP-a iza ćoška. Od 2010 do 2014 u MO registrovane su 24 lokacije perspektivne vojne imovine , a otkako je ona ministar , tj zadnje četiri cijelih šest.|
Daj Bože da ova zna dvije riječi engleskog sastaviti.
zna .. O.K.
U kojoj zemlji je ministar odbrane zena? Nigdje na svijetu osim kod nas.
sto ti smeta sto je zena ?