Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjetih da skoro sve 'zvijezde' koje imaju koncerte, budu sa djecom iz Bjelava, kao da im posluze kao reklama za koncert. Treba posjecivati ovu djecu, ali jadno je kad obavijestis novinare za taj cin.
@IzgorioPoGlavi A kad Merlin srbijancima uzme milion to je ok??Hajde izdignite se iz tog primitivizma molim vas!!
@preambula Ne radi se o RSu. Ta izjava uopste nikakvu dilemu nije trebala da izazove. Ali Marija je pjevala radikalima. I to je cak njen izbor. Ima pravo na to. Ali onda budi konsekventan i ne dolazi u SA. Meni je to licemjerno! Ovo ispada kad me niko nije slusao pjevala sam radikalima (jer je tu navodno bilo pojedinaca) a sada kada sam malo popularnija eto me i kod vas, a ono sve je bilo glupo! A najbolje od svega je to, sto svi znamo kakav je stav "radikala" o gej-populaciji!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo joj Mulalić posudio donji dio trenerke.
Sto ce joj tri prsta na eurosongu, kad je pravi profesionalac sto neko rece .....
Sto ce joj tri prsta na eurosongu, kad je pravi profesionalac sto neko rece .....
E da nema novinara nista ne bi znali. Ovako se zna i sigurno probudi "savjest" drugih nasih "zvijezda i zvijezdica" da se i oni ukljuce u humanitarne akcije. I zasto negativni komentari to mi nije jasno.
Zato sto je pjevala radikalima, onima koji su bili jedan od nosilaca agresije, odnosno podrske agresije na BiH, koji su podrzavali i pravdali one koji su vojskom krenuli na neduzni civilni narod. Neka je!!! Njen izbor!!!! Njena stvar!!!! Samo je licemjerno ako se onda par godina kasnije pojavis u Sarajevu i slikas se sa djecicom, koji nemaju pojma o kome je rijec. A to sto iskoristava glupe Sarajlije, koji su zaboravili sta je juce bilo a kamoli 90tih godina, tu vec nije kriva ona nego mi!
Djeca kontala Messi im dosao 😂😂
Ima li jeftinijeg i prrizemnijeg marketinškog trika?
MARIJAN!!!
Jel ovo Marija ili je Mario 😂😂😂😂😂😂😂
Na drugoj slici marija se upiskila ...
a sta bi sa njenim angazmanom u seseljevoj stranci? karlobag-karlovac-virovitica?
Kako je moguce da se na Javnom servisu BiH i jednom mediju poput Klixa reklamira Grandovac? Ne bjezim od toga da 80 posto stanovnistva slusa tu vrstu muzike ali opet ima neki nivo kulture koji se treba postovati bar na Javnom servisu.
Šerif Marijanović napokon i u vašem gradu
Zasto izgleda kao da je naograisala?
Šta ima ona tražiti među djecom kada voli žene i živi život bez djece?