Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od čitavog CV-a doticne najbitnija stavka glasi: KĆI RAFE GAGRE nekadasnjeg predjednika ŽO HDZ HNŽ… Znaci lutka na kaFi koja je u rukama tate😂😂😂
ovo su gradjani danas najvise osjetili realno www.youtube.com/watch?v=G0D7gnDIscY
jeko ova majke ti? Ne zna ni dje je mepas a kamoli da preko mosta proseta ponekad
Mwni djeluje uvjerljivo.
Ružnija je od Ane Brnabić i Željke Cvijanović. Ali to sad i nije toliko važno. Kako god bude radila, biće bolja od predhodnika vucibatine nevenko herceg zvani Ljiga.
Izgled nekog čovjeka komentiraju samo loši i glupi ljudi.... niste jedini tješite se to je kod nas uobičajeno....
Ljudi moji imamo li nekog ljepseg da mozemo izabrati? Dusanka, Bisera, Zeljka, ova Buhaca, sram me svijeta Bogam
Ti se sakri u kucu i ne izlazi dok ne umres
Bošnjaci jedini osude ako je neki Bošnjak nekompetentan, ako je tu samo zbog stranke, i ako je klimoglavac. U ostala dva naroda, samo je važno da je desničar, da radi sve protiv BiH, i da ima separatizam kao ideju i program. Nažalost, ne razumiju da i oni žive ovdje i da sa ovakvima nema nikad naprijed.
Dakle, u Hercegovini nista novo. HHZ i dalje krade kako hoce. Prisjelo vam, a i to ce se jednom desiti.
Moze li neki ramo biti premijer hnk ili to mize samo ako hrvati dozvole tamo gdje su u manjini?
Ovu Covic postavio kao Vucic Brnabic, da ove kao budu tu za javnost a sve odluke donese oni
Dobro je da covke sve kontrolira inace bi sve otislo u pm
Koje sam ja grobove hebo, al ova bože sacuvaj.
Ko zna ko ovo muze. Nema ova pameti niti kompetencije da vodi mjesnu zajednicu a ne kanton.
Od toliko lijepih muslimanki ovi izaberu pametnu zenu
hshhdhd
NES kao i SBIH su odmah po zavrsetku izbora krenuli u koaliciju sa trojkom, i tako redom izabrali sva rukovodstva na drzavnom i federalnom nivou gdje su se birali svi osim Bosnjaka. Cak su svi bili i za Becirovica protiv SDA i Bakira. Kada su NES i SBIH skontali da ih trojka dere i sve fotelje sebi dijele tek tada su se kao fole povukli zbog drzave kada je vec kasno bilo. Tako NES dobili ste mjesto premijera u USK gdje imate isto ruku kao SDA, tako nepametujte o HNKa gdje imate jednu ruku.
baba mara ima dobre usne pusacke.
Krajina nema HDZ tamo pa ne razumije stanje u Hercegovini. SDA je pokusala da ubaci NES ali HDZ i SDP nisu dali, i sta je bila alternativa?!
Ovo je neka famelija od Boska Buhe rahmetli
Može sa UkOm pod ruku,pa gdje ih nadju zaboga