Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte travice da se puknemo u glavice i je*be*mo kuravice!!!!smokin 3 paklaz!!!
ej moja rajo blesava... sta vam je da podrzavate marihuanu? ne znam koliko da te opusta, steti ti. kaze "nema trajan utjecaj na ostecenje mozga". de vi meni recite kako smanjenje sposobnosti ucenja i pamcena nije trajan utjecaj? nije sve u nijansama budale moje.
a sta je sa onima tamo po orijentu koji duvaju svaki jebni dan i eno ih, po sto godina zive... jesam ovo dobro reko?
loša trava u travniku ima li igdje bolja,pošalite dim koji sa ma iis
trava= 5 euro Gramm cocaine= 70 euro Gramm heroine= 30 - 50 euro Gramm crack = 50 euro Gramm LSD = 10 euro komad sljivovica= 9 euro litar pivo= 60 cent 1/2 litra prostitutka= 35 euro za 20 min. O kom gradu je rijec ?
Zivjela! Zivjela trava!!!!!
cuj nije stetna!?pa naravno da nije i to ko tek sad otkrili pa kad su je indijanci pusili ko lulu mira fakat trava nije losa samo da je ne prskaju sranjima i da balavci ne idu dalje na teze droge sve u svemu fino je zapalit pa limun volim iscjediti kad pijem caj,
imal' ko rizlu?
Popusite svi!!!!!!!!!!!!!(moj Kurac)
Mozda je istina da marihuana nema dugorocnih negativnih posljedica na mozak (osim, kao sto kaze ista studija na pamcenje, itd.). Medjutim sta je sa drugim zdravstvenim posljedicama (na pr. trajni talozi u dijelovima nozdrva, itd.)? Bas sam se iznenadio odakle ovoliki zagovornici trave (valjda sve neki makrobioticari ovdje;)
droga ubija snove....znam ja iz licnog iskustva
Lemon, decko dragi, zapitaj se malo o kolicini popijenog jeftinog alkohola u BiH, prosjeku godina konzumenata i njegovom uticaju na psihu i jetru istih. Trava nije problem. Imamo ih puno vecih. Kada bi ovi nasi celnici popusili po joint dnevno, lakse bi se dogovarali a i nama bi bilo lakse.
VIVA LA MARIHUANA
limune umri pederu jos si zelen picko
"...rizlu formaciju postrojavam...mozak svoj blokiram SKROZ da zatrokiram, da sa ostatkom svijeta nemogu da kontaktiram... ja Munja i ekipa pod jakim utjecajem tronika, stara skola, gerila, mi smo Tuzla iz profila... vazda "High" nikad sjeban :)))