Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marić radi po nalogu kriminalaca iz zavoda, dokle više pljačke i udara na profesionalce koji časno rade svoj posao??? Sa ovim tipom neće lako zabolit ce ih glava Jadni smo kada o moralu priča Marić koji je promijenio ime i prezime radi interesa.
Ublehasi na budzetskim jaslama
GOSPODINE KOSOVAC, HAJDE NAM ISPRICAJTE NEKI VIC O SEBI. "KAKAV VIC, JA SAM ODGOVORAN I POSTEN CLAN TIMA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE U VLADI KANTONA SARAJEVO!" HAHAHAHA, DOBAAAAAR.
I šta je problem da se traži provjera glavnog revizora ZZO KS? Je li on međed pa ga se ne smije dirati? Pa i šef mu je Konaković rekao da nema nedodirljivih. Ima i previše špekulacija o nezakonitim postupcima u ZZO. PROVJERITI NEGO STA!
Marić je obično smeče od čovjeka, kad samo progovori pa veze s vezom nema!
Čudno da je Konakovicev ne bi ga dirali zar ne vlada šestorka.
Kosovac Dinin dupeuvlakac. Vidi se po ubleharenju. To ova dvojica jedino i znaju. Seru kao grlice!!
Kosovac je produžena ruka Konakovića.Konaković je instalirao svoje ljude tamo gdje je najviše budžetskih para.Kod njega sve "po zakonu",a po uputama šestorke,vrši se neviđena pljačka u KS.Do kad će građani to trpiti nije mi jasno.Šestorka je pokazala da su vlast iskoristili samo za pljačku državnog novca.Svaki dan nova afera i uvijek Konaković vođa projekta.
ZZO KS je godinama leglo uhljeba i politickog kriminala.
Kosovac je jaran od Dine Konakovica.Sramota sta rade.Neka sve ispitaju.
nejasno ciji je vezu ga i za turkovica i za sve druge, ali očito smeta
Pa ovaj je jaran od Konakovica.Obojica nastavnici fizickog.Nije im tu mjesto.
Samo naprijed revizore ne saginji glavu banda koja radi u zavodu treba pred lice pravde zato i smetas
Maric zaposlio sve svoje u javna preduzeca i o tome suti ,treba ukinuti kontrole i vladati budžetom od 400miliona