Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi pošteni i časni ljudi iz sbb i df,okrenite leđa fahrudinu i komsicu i podrzite novu vladu! Nema predaje!
Maricu izađi iz SBBa....stani uz aktualnu vladu.Tada možeš da računaš na političku karijeru.Ostaneš li u SBB tvoja karijera je gotova, slijedi brutalan pad SBBa.
Pogledaj te kockastu glavu. Ovakvi nam kroje sudbinu.
Komsic me je puno razocarao i ne prihvatam neke njegove razloge da su SDP i NS nesto saradzivali sa SDS-om i PDP-om
Kad ovi šefovi stranaka mogu ovako kur.ansku igru igrati, kako mogu biti sigurni da neko od ovih "njihovih" poslanika neće istu takvu vrstu igre odigrati?? To neko nešto dužan Željku Komšiću lokatoru? Ili crimosu Fahrudinu? Ako nemaju dovoljno jak katanac, sve je moguće.
Pametan ovaj ,,ostali". Lažiro je i rodni list.
ovo se ne moze zaboraviti. jedva cekam oktobar!
FORZA:SDA ,SBB I DF. S R E T N O U 2020
Sarajevu je bitna sigurnost zbog investicija i iskorjeniti drogu radi spasa omladine. Jednostavno kopirajte Bjelorusiju ako mislite da ostanete i da vas raja podrzi na sledecim.izborima.
NiP,SDP I NS:Volare oooooo,Dudlare ooooo😂😂😂
Ono kad bi komentar "vidi mu glave" po prvi put bio opravdan