Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to onaj sto rece na presu da je dobro sto nije prosao u predsjednistvo pa moze ici zidat toranj od 200 metara. Braćo mila koji kloc.
Mislim realno da su Scepine nade u neki dobar rezultat .Niko vise ne pada na sarene laze koje je on prosipao i svoje kadrove debelo kupovao i placao.Od njegovih vrlo upitnih kula i gradova kako ovdje tako i po Balkanu a onda i diljem svijeta pa i do samih kontakata sa krim bosovima razno raznih profila.Sve to kad se sabralo mislim da mu je i ovo previse sto je osvojio
Bez HDZ nista!!!! Ebo vas pijanac komsic
@burek1sa1mesom ko je ova ? da mi malo objasni ovo ono
I TI RADIŠ U KORIST NJEMAČKE CDU STRANKE JER SI PLAĆENA OD NJIHOVE KONRAD ADANAUER FONDACIJE. JEL TO 1:0 ZA NJEMAČKU, CDU ILI ZA TEBE?
Mora prvo Incko da nametne zakon o sprovođenju izbora. E tek onda da se dogovore u pederaciji ko će s kim..
To se desi kad platis bitovima da prave virtuelnu situaciju, prenapuhanu, punu baloncica a onda te realna situacija na terenu doceka stocem... FahrudOut!!!
U međuvremenu vida je mokra...ona i njene analize...
Žao mi Rileta ministra esbebeovog ,i on ima majku.
Toliko o glumcima i umjetnicima u SBB - u bas je dalo napredak!!! MEMO KRALJ🤣🤣
I šta si sad ti rekla što mi nismo znali ? hahhah ja analitičara i govana
Futavica obicna
Joj ovo je dobra ckapi,za 10.
nemas blage nije za tebe politika, bolji pocni snimat za pornhub
ti znas. zeljko je jedini normalan i dok njega imamo bosna ce imati ono 1. pa sad to bilo 2 1 protiv ili mozda 2 1 za. SDA njje nista uradila, ali uz njih i komsica smatram da je 2 1 za Bosnu. da je zeljko i borci nisu branili ne bi ni tebe bilo A=Ooooo
I opet jovo na novo. Sda , Hdz i Snsd stari koalicioni partneri