Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okanila se Radončića, sad udarila po narodu, nije narod birao tužioce, policiju i sudije, koje hapse koga hoće, kad hoće i tako puštaju. Sad hapse automafiju kao da nisu prošlu godinu znali za njih, već je to po potrebi.
@izbornik sve pravne ustanove su pod sapom SDA i igraju kako SDA svira
@izbornik Zato sto se zajebala. Neko je nasavjetovao i uvalio. Ko joj je kriv kad je maloumna.
jadno li smo ga mi drustvo,ko nam soli pamet
Ovoj bi ja uskratio vise milionskafinansiranja iz budzeta, ko da ja ne znam da tu perete novac... Logicno.
Aaa ove ublehe,ona cita s portala pa kao nesto analizira,ajde bona pojma nemas,nije to za tebe
bih se lagano približava ka zaokruženom mafijaško klanovskom sistemu, građani kontinuirano upućuju jasnu poruku neizlaskom na izbore da nemaju izbora, a to što se evropski i drugi međunarodni političari prave gluhi i slijepi na tu činjenicu potvrđuje da upravo njima ne odgovara nikakvo drugo stanje
Našla se Ivana da kaže da niko ne valja, bez obzira što pojedini bh političari već noćima na terenu su!! Doduše ima i oni što vjerno uhljebljavaju užu i širu familiju u državne institucije!
Danas se svako moze nazvati analiticarem i lupati gluposti.
@ZmajjOdBosne To su placenici, kakvi analiticari. Nikad ja cuo za ovu osobu. Drugo, netko iz podzemnih politickih krugova "forsira" ovu u medije...
Ovu politicku analizu bi nazvao uputstvom za "podrezivanje korova". Korov se mora iscupati tj. iskorjeniti (Dejtonski sistem se mora anulirati), pa tek onda iskopati rupe za nove i zdrave zasade.
Cuj medunarodna zajednica gubi zivce... boli njih briga 20 i kusur godina
@skenderaga Upravo tako. Mogli su oni ovdje svašta uraditi da su htjeli. Ali koga je briga za BiH. Pošalju ovde trecerazredne diplomate i da očekujemo nešto od njih? Prvorazredne diplomate Zapad šalje u Moskvu, Peking i sl. zemlje.
Politicki analitičar nam kaze ono sto i sami znamo.
Dilajla obicna supljatorska.
dosta je vise i eksperimentisanja sa politikom..hocu i ja vec jednom normalnu drzavu ko sve ostale..
kome se uvaljuje ova lažna analitičarka koja je diplomirala u 38 godini na privatnom fakultetu,stavi fensi naočare i palamudi.
vlast je ogledalo naroda
kome je vise interesantno sda ili sbb lopovi,necemo ublehe na portalima
Koliko se sjecam, nikad nije bio prioritet bh. politicara ili medjunarodne zajednice osigurati ravnopravnost gradjana u BiH-od 1995. godine. Svi su bili saucesnici u mitologiji “konstitutivnih naroda”.
Svi mi koji smo otvorili članak samo da vidimo Ivanu.