Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su im vala kakav prevoz organizovati, jadni ljudi moraju trčati po ovom "zvizdanu" :)
Sine, pročitaj koju knjigu, možda uspiješ naučiti čitati između redova... teško da hoćeš ali nemoj se predavati, ko zna...
Budala i krivi drva nikad nece nestati...
kao sto rekoh, papa mi ne smeta al ovo su klasicni primjeri idiota, hvala pozz
90% vas sto kakite sad ovdje po klixu ce sutra da bude na kosevu i da se baca u trans kad papa progovori....😜😜😜😜😜😛
inšalah, madona, inšalah
Koja pozitiva se primjecuje a jos nije ni stigao ,ima tu nesto u zraku jace...!
Nekad mi je zao Bosnjaka, koliko se gube i ne znaju kuda dalje. A sa druge strane izvode folove i golove tamo gdje ne treba. Sem provokacije, ja ovdje ne vidim nilalav smisao dolaska pape u Sarajevo. Realno me zaboli. Kome dolazi, u skoro pa cisto muslansli grad. Sta se time sem provokacije dobija. Kao lafo multikulti. Ako je trebao gdje ici, trebao je u Mostar ili medjugorje. Ili ako vec dolazi, to treba dostojanstveno i skromno odraditi, a ne potcinjavati se. Narod koji ne cijeni svoje, tesko ce i tudje.
meni ona "stolica" lici na prijestolje... to se onaj s kapicom krunise za naseg kralja? cuj on nam alfa i omega?? koji rituali crne magije hebote pa ovakvih crnjaka nema ni u vatikanu o tempora o mores, nijaze durakovicu da ustanes da vidis sta ti banda radi od bosne imal ko da zaustavi ovo ?
evo ja sam se jutros posro ko nikad u zivotu u ćast pape, a isto cu u subotu, mozda jos vise
nisam ja srb majmune, ja sam eskim pingvinske vjeroispovijesti
zabranjeno jel, nista onda bi trebalo citav klix zatvorit
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja mislim 6.6.2015 u čast pape podpaliti gril kod svoje kuće.
Pa čovječe ovo nije Klix.ba, već Papa.ba.